School Login Host Family Login Student Login
Hakkımızda Yaz Okulları Promosyonlar Downloads Foto Galeri Fiyat Listesi Referanslar İletişim
Bookmark and Share
Malta Amerika Avusturya Avusturalya İngiltere İtalya Kanada Almanya Fransa
         
   Eğitim Programları
   Üniversiteler ve Bölümleri
   Avusturya Vizesi
   Avusturya Yaşam Rehberi
   Foto Galerileri
 Buradasınız | Anasayfa | Avusturya | Avusturya' da Konaklama
   Avusturya > Avusturya' da Konaklama
    Avusturya' da Konaklama

Avusturya’da üniversite öğrenimi gören gençler, öğrenci yurtlarında veya kiralanan evlerde konaklamaktadirlar. Yurtların ekonomik olmasından dolayı ve de öğrenci arkadaşların kendileri başına bir ev kiralayamamalarından dolayı birçok öğrenci ( her ne kadar ev yasantısı isteseler de) yurtlarda kalmaktadır. Bunun yanısıra kiralik evlerde kalan ögrenci arkadaşlar masraf olarak yurtlara oranla ayda 50€ (aylık elektrik ve yakıt için maksimum gider) gibi yaklaşık bir fiyat farkıyla evde daha rahat ve konforlu yaşam sürme şansına sahiptirler. Dünyanın neresinde olursanız olun, yoldan geçen herhangi bir ögrenciyi cevirip sorabilirsiniz, ki alacağınız cevap her defasında aynı olacaktir: öğrenci hayatı yurtta degil, evde yaşanır. Avusturya’da konaklamak için biz öncelikle size daha rahat olan ev hayatını önermekteyiz.

Kiraladığımız daireler Viyana içerisinde çesitli bölgelerde olmakla beraber her zaman için ulaşımın çok rahat oldugu (metro ve tramvay durakları yakınında) alanlarda bulunmaktadır. Kiraladığımız evler, duruma göre değişiklik göstermekle beraber genelde 2 oda 1 salon (ayrı mutfak) şeklinde, 4 veya 5 ögrenci arkadaşın kalabileceği (istege göre bu rakam azaltılıp çoğaltılabilir) şekilde rahat ve konforlu dizayn edilmiş 90 metrekare civarında,Temiz geniş , rahat ve konforlu dairelerdir. Daireler dayalı döşeli olup, yatak, gardırop, çalışma masası, salon için üçlü koltuk veya çekyat standarttır.

EDUCATION CAMP ın sizlere kiraladığı evlerde konaklamak bir ayrıcalıktır, çünkü Viyana’da her ne kadar isteseler de bir sürü öğrenci bu şansı yakalayamadan Türkiye’ye geri dönmektedir. Evde konaklamanın başka bir ayrıcalığı da , eve misafir getirebilme şansınızdır, nitekim 20 metrekarelik ve iki kişinin konakladığı yurt odalarında bu gibi şansınız pek bulunmamaktadır.

Bunun yanısıra Viyana’da yurtta konaklama birçok öğrencinin kullandığı yöntemdir. Yurtta konaklama için lütfen  Avusturya’da yurtlar linkini tıklayınız.

İletişim Detayları
Avusturya Üniversiteleri
Viyana Üniversitesi
Viyana Tıp Üniversitesi 
Viyana Ziraat Üniversitesi
Viyana Ekonomi Üniversitesi
Viyana Teknik Üniversitesi
Salzburg Üniversitesi
Graz Üniversitesi
Graz Teknik Üniversitesi
Avusturya Yaşam Rehberi
Viyana’da Eğitim
Acil Telefon Numaraları
Ekonomisi   
Genel Bilgiler
Sağlık sigortası
Çalışma Koşulları
Konaklama
Yurtlar
Yaşam Masrafları
İklimi  
Ulaşım
Para Birimi

© 2009 education camp Hakkımızda | Kayıt Formu | Bilgi İstek Formu | İletişim