School Login Host Family Login Student Login
Hakkımızda Yaz Okulları Promosyonlar Downloads Foto Galeri Fiyat Listesi Referanslar İletişim
Bookmark and Share
Malta Amerika Avusturya Avusturalya İngiltere İtalya Kanada Almanya Fransa
         
   Eğitim Programları
   Üniversiteler ve Bölümleri
   Avusturya Vizesi
   Avusturya Yaşam Rehberi
   Foto Galerileri
 Buradasınız | Anasayfa | Avusturya | Viyana Ziraat Üniversitesi
   Avusturya > Viyana Ziraat Üniversitesi
    Viyana Ziraat Üniversitesi

Viyana Ziraat Üniversitesi 1872 yılında Viyana´da kurulmuştur. Uluslararası bağlantıları güçlü bir üniversitedir; birçok projesi uluslararası alanda ödüllendirilmiş ve doğal kaynaklar ve çevre konularında pratiğe aktarılmıştır. Yaklaşık 5500´ün üzerinde öğrencisi, 40 tane enstitüsü, 9 tane lisans bölümü, 23 tane de master programı bulunmaktadır.

7 Tane uluslararası master programı vardır. Bu master programları Hollanda, İsveç, Almanya, Danimarka gibi ülkelerdeki gözde üniversitelerle ortak yürütülür ve eğitim dilleri İngilizcedir. Master programları tamamlandığında „Yüksek Mühendis“ ünvanı alınır.

Lisans

Tarım, Ormancılık, Tahta Ve Doğal Lif Teknolojisi, Kültür Tekniği Ve Su İdaresi, Peyzaj Planlaması Ve Peyzaj Mimarlığı, Gıda Maddeleri Ve Biyoteknoloji, Çevre Ve Doğal Kaynaklar Yönetimi, Bağcılık, Önoloji Ve Bağ Bilimi (Şarapçılık Ekonomisi), At Bilimi (Viyana Veterinerlik Üniversitesi ile işbirliği Içinde)

Yüksek Lisans bölümleri

Tarımsal Biyoloji, Tarım Ve Beslenme Ekonomisi, Uygulamalı Bitki Bilimi, Biyoteknoloji, Ormancılık, Tahta Teknolojisi Ve Yönetimi, Kültürtekniği Ve Su İdaresi, Toprak Yönetimi, Altyapı Ve Yapıtekniği, Peyzaj Planlaması Ve Peyzaj Mimarlığı, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Zootekni (Yararlı Hayvan Bilimi), Ekolojik Tarım, Herboloji, Çevre Ve Doğal Kaynaklar Yönetimi, Su İdaresi Ve Çevre, Vahşi Hayvan Ekolojisi Ve Vahşi Hayvan Yetiştirme

Uluslararası Master Programları:

Environmental Sciences – Soil, Water and Biodiversity, DDP European Master in Animal Breeding and Genetics, Safety in the Food Chain, Horticultural Sciences, Mountain Forestry, Mountain Risk Engineering, Natural Resources Management and Ecological Engineering

İletişim Detayları
Avusturya Yaşam Rehberi
Viyana’da Eğitim
Acil Telefon Numaraları
Ekonomisi   
Genel Bilgiler
Sağlık sigortası
Çalışma Koşulları
Konaklama
Yurtlar
Yaşam Masrafları
İklimi  
Ulaşım
Para Birimi
Viyana Foto Galeri
E - Bülten
İsminiz :
E-Posta :

© 2009 education camp Hakkımızda | Kayıt Formu | Bilgi İstek Formu | İletişim