School Login Host Family Login Student Login
Hakkımızda Yaz Okulları Promosyonlar Downloads Foto Galeri Fiyat Listesi Referanslar İletişim
Bookmark and Share
Malta Amerika Avusturya Avusturalya İngiltere İtalya Kanada Almanya Fransa
         
   Eğitim Programları
   Üniversiteler ve Bölümleri
   Avusturya Vizesi
   Avusturya Yaşam Rehberi
   Foto Galerileri
 Buradasınız | Anasayfa | Avusturya | Neden Education Camp
   Avusturya > Neden Education Camp
    Neden Education Camp

Neden Education Camp ?

Avusturya’da eğitim almaya mı  karar verdiniz? Başvurunuzu yapıp işlemlerinizi takip edecek, çıkabilecek sorunlar karşısında en kısa yollardan çözüm üretebilecek, profesyonel vize hizmeti sunabilecek bir yurtdışı eğitim danışmanlığına ihtiyacınız olacaktır. Türkiye'den her yıl yüzlerce öğrenci üniversite eğitimi için Avusturya’yı tercih etmektedir. Çoğu öğrenci danışmanlık hizmeti basamaklarımızı  1 yıl  Viyana’daki danışmanlık hizmetimizle birlikte almaktadır. Bu konuda size tavsiyemiz de profesyonel danışmanlığımızın tam paket kapsamından yararlanmanızdır. Ancak farklı  talepleri de karşılayabilmek için çeşitli servis paketlerimizi de sayfamızda bulabilirsiniz.

Neden Education Camp Yurtdışı Eğitim Danışmanlığını seçmelisiniz? 








1) Konaklama Avantajı

Education Camp, öğrencilerine rahat, konforlu ve üniversiteye kolay ulaşılabilmek için metro istasyonlarına yakın konumda ve aile ortamınızı aratmayacak paylaşımlı apart dairelerde konaklama imkanı sunmaktadır. Okul başvurunuz kabul edildikten sonra vize işlemlerinizin başlaması için bir konaklamaya ihtiyacınız olacaktır. Öğrenci yurtları hesaplı gözükse de, merkeze uzak ve yabancı öğrencilerin ve Türk'lerin yoğun olduğu konaklamalardır. Yurtdışı eğitim danışmanlığı şirketleri sizleri bir yurda yerleştirmek için sorumluluk alıyorlar fakat size standartları hakkında detaylı bilgi vermiyorlar. Öğrencilerimiz, şu anda Avusturya’ da öğrencilerin yurtlardan çıkmaya çalıştıklarını ve özel paylaşımlı odaları tercih ettiklerini söylüyorlar. Education Camp Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı öğrencilerine sadece paylaşımlı konaklama imkanı sunmaktadır.


2) Üniversite Yerleştirmelerinde Doğru Tercih Şansı  

Education Camp,  size uygun olan üniversite ve bölüm seçimi, bu bölüme yerleşebilmeniz için doğru ÖSS tercihi yapmanız  konusunda deneyimli kadromuz sayesinde profesyonel destek vermektedir.

3) Profesyonel Danışmanlık Hizmeti Sunumu

Education Camp, Üniversite başvuru belgelerinin hazırlanması, tüm evrakların yeminli tercümesinin yaptırılması, başvurulan üniversitedeki kişi ve komisyonla bağlantıya geçilmesi, kabul sürecinde başvurunun takibi ve üniversite kabul belgesinin alınması konularında profesyonel danışmanlık hizmeti sunmaktadır.







3) Almanca Dil Eğitimine Hazırlık Avantajı

Avusturya’daki eğitiminize başlamadan önce  okul başvurunuz, vize başvurunuz gibi süreçler devam ederken  Türkiye’de deneyimli Almanca öğretmenimiz tarafından Viyana’daki dil kurslarının müfredatına uygun hazırlanan ve orda görülecek ders kitapları kullanılarak sunulan Almanca derslerine katılabilirsiniz. Böylece en azından bir seviye önde giderek ordaki eğitime daha kolay uyum sağlayabilecek, daha az zorlanacaksınız. Bu kursa katılan öğrencilerimiz gittiklerinde çok faydasını gördüklerini söylüyorlar. Aldıkları temel Almanca dersleri sayesinde öğrenci Avusturya’daki ilk zamanlarında günlük hayatta konuşabilecek duruma geldiler, bu da onların adaptasyon süresini kısaltmaktadır. Katılım zorunlu olmamakla beraber bütün öğrencilerimiz tercih etmektedir. Derslerimiz deneyimli Almanca öğretmenimiz tarafından hazırlanıp sunulmaktadır.

4) Profesyonel Vize Danışmanlığı

Danışmanlarımız vize işlemleri konusunda çok deneyimli olup, risk almadan prosedürü sürekli takip ederek  %100 lük vize başarı oranı ile çalışmaktadır. Vizenizi zamanında alarak Avusturya ile aranızdaki en son engeli bizim sayemizde sıkıntısız kaldırabilirsiniz. Sadece vize danışmanlık servisi istiyorsanız da bizimle iletişime geçebilirsiniz.









5) Viyana Şubesinin Desteği

Türkiye’de tamamlanan süreçten sonra danışmanlığımızın organizasyonuyla birlikte uçak biletinizi aldınız. Avusturya ‘ya gittiğiniz zaman havaalanında sizi temsilcimiz karşılayacaktır. Taksi transferiyle sizi havaalanından alıp konaklayacağınız yere yerleşmenizi sağlayacaktır. Aynı gün içerisinde Viyana’daki yaşam, ulaşım konusunda şehir turu yaptırılarak bilgilendirileceksiniz. Daha sonraki günlerde üniversitenin öğrenci işlerine kayıtta eşlik edilmesi, ikametgah il mühaberinin çıkarılması ve oturum izninin alınması ,sağlık sigortasının yaptırılması, toplu taşıt araçlarından yararlanmanız için gerekli bilgilerin verilmesi ve bilet temininde yardımcı olunması gibi daha birçok konuda destek vermektedir. Viyana’daki öğrencilerimizin sosyal dayanışma içinde olmalarını  ve dostluk ilişkileri içerisinde olmaları sağlanmaktadır. Viyana’da yanınızda  danışmanlık alacağınız şubenin olması sizi ve ailenizi huzurlu kılacaktır.


Education Camp  olarak siz öğrencilerimize verdiğimiz danışmanlık hizmet paketini ve ayrıca talepler doğrultusunda alınabilecek diğer hizmet  paketlerine göz atmanızı tavsiye ederiz.
İletişim Detayları
Avusturya Üniversiteleri
Viyana Üniversitesi
Viyana Tıp Üniversitesi 
Viyana Ziraat Üniversitesi
Viyana Ekonomi Üniversitesi
Viyana Teknik Üniversitesi
Salzburg Üniversitesi
Graz Üniversitesi
Graz Teknik Üniversitesi
Avusturya Yaşam Rehberi
Viyana’da Eğitim
Acil Telefon Numaraları
Ekonomisi   
Genel Bilgiler
Sağlık sigortası
Çalışma Koşulları
Konaklama
Yurtlar
Yaşam Masrafları
İklimi  
Ulaşım
Para Birimi

© 2009 education camp Hakkımızda | Kayıt Formu | Bilgi İstek Formu | İletişim