School Login Host Family Login Student Login
Hakkımızda Yaz Okulları Promosyonlar Downloads Foto Galeri Fiyat Listesi Referanslar İletişim
Bookmark and Share
Malta Amerika Avusturya Avusturalya İngiltere İtalya Kanada Almanya Fransa
         
   Eğitim Programları
   Üniversiteler ve Bölümleri
   Avusturya Vizesi
   Avusturya Yaşam Rehberi
   Foto Galerileri
 Buradasınız | Anasayfa | Avusturya | Aktiviteler ve Dans Kursları
   Avusturya > Aktiviteler ve Dans Kursları
    Aktiviteler ve Dans Kursları

BOŞ ZAMAN AKTİVİTELERİ & DANS KURSLARI

Viyana...Şehrin adı Viyana olunca insanın aklına ilk önce moda  ve sanat geliyor tabii…Paris ile birlikte Avrupa’nın kültür ve sanat şehri olan Viyana’da sanat ve moda ile ilgili olarak bulamayacağınız şey yoktur. Dünyaca ünlü görkemli opera binasının (OPER) yanından geçerken bunu tüm vücudunuzla hissedeceksiniz zaten.

Viyana’da kültür ve sanat aktiviteleri senenin 12 ayı boyunca sürekli olarak faal haldedir. Dünya’nın en çok turist alan şehirlerinden birisi olan Viyana’da  kendi zevkinize göre her türlü konser bulmanız mümkün (dünyanin ünlü şarkıcıları, Türk şarkıcıları, Türk sanat müziği korosu, dünyaca ünlü opera sanatçıları veya büyük bir disconun birisinde dünyanın en iyi DJ lerinden birisinin konseri de olabilirler. Ama diyorsaniz ki ben konser izlemek değil, kendim söylemek isterim; diyorsaniz ki ben baleyi, dans gösterilerini izlemeyi değil kendim dans etmek isterim… Öyleyse önce hangi danstan haz aldığınıza karar verin, çünkü burada öğrenmek isteyip de öğrenemeyeceginiz dans çeşidi bulunmamaktadır. ( http://www.tanzschulen.co.at/ ) Üstelik bununla beraber bir de burada ögrenci olduğunuz takdirde buranın kendi vatandaşları gibi belediyenin okullarında daha uygun fiyatlara da dans kursları almanız mümkündür. (http://www.wien.gv.at/index/tanzen.htm)

Bu dans kurslarının dışında, eğer diyorsaniz ki ben fotoğrafçılık dersleri almak istiyorum, ben yaşlılara yardım etmek istiyorum, ben golf oynamak istiyorum, fitness yapmak istiyorum vs… sizin için alternatif kapısı ardına kadar açık olan bu şehirde ilgi alanınız doğrultusunda biraz araştırma yapmanız ve istediğiniz ilgi alanı ile ilgili bir kulübe kayıt yaptırıp üye olmanız yeterli (üstelik üyelik ücretleri aylık 30-50€ arasi) ( http://www.freizeit-wien.at/cms/startseite.index.html)

Siz Viyana’ya gelin. İsteyin…Araştırın, sorun… Karar verin… Bulamayacağınız tek şey Bursa’nın güzel İskender kebabı ve kokoreç olacaktır!

İletişim Detayları
Avusturya Üniversiteleri
Viyana Üniversitesi
Viyana Tıp Üniversitesi 
Viyana Ziraat Üniversitesi
Viyana Ekonomi Üniversitesi
Viyana Teknik Üniversitesi
Salzburg Üniversitesi
Graz Üniversitesi
Graz Teknik Üniversitesi
Avusturya Yaşam Rehberi
Viyana’da Eğitim
Acil Telefon Numaraları
Ekonomisi   
Genel Bilgiler
Sağlık sigortası
Çalışma Koşulları
Konaklama
Yurtlar
Yaşam Masrafları
İklimi  
Ulaşım
Para Birimi

© 2009 education camp Hakkımızda | Kayıt Formu | Bilgi İstek Formu | İletişim