School Login Host Family Login Student Login
Hakkımızda Yaz Okulları Promosyonlar Downloads Foto Galeri Fiyat Listesi Referanslar İletişim
Bookmark and Share
Malta Amerika Avusturya Avusturalya İngiltere İtalya Kanada Almanya Fransa
         
   Eğitim Programları
   Okullar
   Yaz Okulları
   Üniversite Eğitimi
   İngiltere Rehberi
 Buradasınız | Anasayfa | İngiltere | Regent - Wycliffe
   İngiltere > Regent - Wycliffe
    Programın Özellikleri
   Tarihler : 10.07.2012- 06.08.2012
   Kurs Süresi : 4 Hafta
   Yaş Grubu : 14 - 17
   Sınıflar : 12
   Konaklama : Yurt
   Haftalık Ücret : 895 £
 

Eğitim & Konaklama

Eğitim: English Club:

Haftada 15 saat Eğitim
Hafta 5 gün sabah ders programı

Haftada 1 yarım gün gezi
Haftada bir tam gün gezi
Öğleden sonra spor, kültürel ve eğlence etkinlikleri

Program hakkında
İngilizce Kulüp: Haftada 15 saat ders (45 dakika = 20 ders), tam pansiyon aile yanı konaklama veya yurt konaklama, haftada bir tam gün ve  bir yarım gün gezi, ders kitapları, kimlik kartı, başarı Sertifikası, çamaşırhane ve belirtilen tarih ve havaalanlarından okula/okuldan transferinden oluşmaktadır. Fiyata isteğe bağlı extra geziler ve aktiviteler dahil değildir. Kayıp veya hasar için £50 temin edilir ve herhangi bir hasar olusmadıkça öğrenciye dönüşde iade edilir.

Home (evde) Öğrenim
Regent okulunun sunmuş olduğu İngilizce öğretmenin evinde kalarak mükemmel dil eğitimi alabilir ve samimi bir ortamda İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Öğretmeniniz ile İngilizcenizi pratik yapabilir dilinizi doğal bir ortamda hızlı bir şekilde gelişirtirebilirsiniz.

Ailelerin yanında 24 saat gözetim altında olan öğrenciler, aile ile beraber haftada iki kire yerel yerlere ziyaret ederler.

Okulun Sağladığı İmkanlar

Kapalı spor salonu, tenis ve voleybol sahaları, oyun alanları, tiyatro salonu, Wi-Fi internet ve bilardo masaları ile ortak kullanim alanlari

Konaklama: Regent, yaz okulu programlari sundugu okullarda öğrencilerin rahat, imkanlari iyi olan ve güvenli bir ortamda konaklamasi için özenle calışmaktadır. Öğrenciler tek bir oda ya da  farklı milletten olan gençler ile aynı odayı paylaşırlar. Kızlar ve erkekler ayrı ayrı konaklamlarda kalırlar. Tüm yemekler okulda, gezi günlerde ise Paketli Öğle Yemeği sağlanır. Okul harçlık ve değerli eşyalar için bankacılık hizmeti sunmaktadır.



Foto Galeri


Bölge Bilgisi & Sosyal Aktiviteler

Bölge Bilgisi: Wycliffe, Oxford ile Bristol arasında 54 dönümlük muhteşem arazide bulunmaktadır ve Heathrow havaalanna sadece iki saat mesafededir.  Seçkin spor tesisleri, iki tane spor salonu, tenis ve squash kortu ve rugby ve futbol sahaları bulunmaktadır.

Aktiviteler: Okul Berkeley Kalesi, Bristol, Bath, Cardiff ve Londra'ya gezi programlari duzenler. Öğrenciler ayrıca Drayton Manor Theme Parkda dolu bir gun gecirebilirler. Buna ek olarak oxford sehrinde kayikla Botanik Bahçeleri ve Christ Church Koleji gezebilirsiniz. Öğrenciler buz  pateni, disko, yetenek gecesi, sirk becerileri, hazine avı, alışveriş, moda gösterileri, tiyatro ve daha bir çok aktivitelere katılabilirler.


Havaalanı Transferi

Transfer: Öğrenci, İngiltere havaalanında okul yetkilileri tarafından karşılanır.

Havalani transferi okulun ücretine dahil olmakla beraber Londra Heathrow, Londra Gatwick, Manchester havaalanlarından tranfer hizmeti sağlanmaktadır. Öğrenciler havaalanında okul yetkilileri tarafından karşılanır ve diğer öğrencilerin bulundugu buluşma noktasına götürülür. Otobüslerinin dolmasını bekleyen öğrencilere vakit yiyecek ve içecek servisi yapılır. Okulun belirledigi günler dışında yolculuk etmek isteyen öğrenciler için de extra bir ücret karşılığı transfer servisi sağlanır. 

Education Camp İngiltere Şubesi de eğitim süresince danışmanlık hizmeti vermekte olup öğrencilerin soru ve sorunlarıyla ilgilenerek iletişim içinde olmaktadır. Ayrıca transfer konusunda istendiği takdirde Education Camp V.I.P karşılama paketi de alınabilir.



 
Education Camp Broşürü

E-Bulten
İsminiz :
E-Posta :
Why ? Why? Why?

Yaz Okulları


© 2009 education camp Hakkımızda | Kayıt Formu | Bilgi İstek Formu | İletişim