School Login Host Family Login Student Login
Hakkımızda Yaz Okulları Promosyonlar Downloads Foto Galeri Fiyat Listesi Referanslar İletişim
Bookmark and Share
Malta Amerika Avusturya Avusturalya İngiltere İtalya Kanada Almanya Fransa
         
   Eğitim Programları
   Okullar
   Yaz Okulları
   Üniversite Eğitimi
   İngiltere Rehberi
 Buradasınız | Anasayfa | İngiltere | Trent College
   İngiltere > Trent College
    Programın Özellikleri
   Tarihler : 11.07.2012- 15.08.2012
   Kurs Süresi : 5 Hafta
   Yaş Grubu : 10 - 17
   Sınıflar : 15
   Konaklama : Yurt - Aile Yanı
   Haftalık Ücret : 650 - 555 £
 

Fiyata Dahil Hizmetler
  • Haftada 25 ders Genel İngilizce kursu  (Dersler 45 dakikadır.)
  • Dil seviye tespit sınavı, mülakat
  • Kitap ve materyaller
  • Öğrenci kimlik kartı
  • Derslerde motive edici ve dil becerilerinizi geliştirmeye yönelik aktivitelerin sıkça uygulanması
  • Kurs sonunda sertifika
  • 2– 3 kişilik odada konaklama
  • Tam Pansiyon (3 öğün) yemek
  • Haftada 1,5 gün gezi
  • Haftada 6 gün ve 6 gece sosyal aktivite ve spor seçenekleri
 
Not: Gidiş ve dönüşler Pazar günüdür. İngiltere’de Havaalanı gidiş – dönüş transferleri dahil değildir.


Eğitim & Konaklama
HTML clipboard

Eğitim: Öğrenciler haftada 20 ders İngilizce eğitimi alırlar. Bu eğitim boyunca öğretmenleri tarafından motivasyon sürecine dahil edilen öğrenciler, daha iyi konuşma becerilerine sahip olacak, dinleme ve telaffuz yetilerini geliştirecek, gruplarına ve yaşlarına uygun bol materyal ve aktivite yardımıyla yazma ve okuma becerilerini daha da geliştireceklerdir. Programın içeriğindeki derslerden bazıları şunlardır: dünya kültürleri, gelecek ve medya, moda & still, müzik & sanat, arkadaşlıklar & aile

Konaklama: Yurtta kız ve erkek öğrenciler ayrı katlarda konaklamaktadır. Odalar 2-3 kişiliktir. Öğrenciler, yurt konaklamalarında farklı kültürlerden arkadaşlarıyla İngilizce pratik yapma ve birbirlerinin kültürlerini tanıma fırsatı bulurlar.



Aktiviteler
HTML clipboard

Aktiviteler: Trent College’in aktiviteleri öğrencinin sosyalleşmesi için çok çeşitli olanak sunar: Tenis ve basketbol gibi spor aktiviteleri; resim çalışmaları, dans dersleri gibi günlük aktiviteler ve moda yarışmaları, barbekü, disko, karaoke gibi akşam eğlenceleri öğrencinin vaktini en iyi şekilde değerlendirmesini sağlar. Ayrıca okulun tesisleri içinde yer alan 25m’lik yüzme havuzu, büyük  spor salonu, açık spor sahaları, tenis kortları ve geniş oyun alanları bu aktivitelerin gerçekleşmesine olanak sağlar.

Bölge Bilgisi: Trent College, İngiltere’nin merkezindeki Nottingham şehrinin yakınındaki Long Eaton kasabasında 18.000 hektarlık bir alanda ve Trent Nehri boyunca uzanan ve Ortadoğu İngiltere’nin üç büyük şehrinden biri olan Nottingham’da yer alır. 1886 yılında kurulan Trent, zengin bir mirasa sahiptir ve 140 seneye dayalı gelenekleri olan bir okuldur. Londra ve İngiltere’nin diğer kısımlarına elverişli ulaşım seçenekleri sunar.Örneğin, otobüs veya trenle ulaşım olduğu gibi, havaalanlarına da oldukça yakındır. Londra’ya trenle ulaşım 1,5 saat, Nottingham’a ise 25 dakikadır. 

Okula 10 dk yürüyüş mesafesindeki bir alışveriş mekanı olan Long Eaton Kasabası öğrencilere İngiliz kültürünü yakından tanıma fırsatını vermesi yanında Long Eaton kasabası,sayısız kafe,restaurant ve mağazasıyla canlı; yansıttığı geleneksel İngiliz tarzıyla ilgi çekici ve  turistik bir mekandır. Kasabadan  çevre şehirlere tren ve otobüs imkanı vardır, Heathrow ve Gatwick hava alanlarına da oldukça yakındır.

Okulun kırmızı tuğlalı şirin binaları, etkileyici güzellikteki modern yemekhanesi ve yemyeşil bahçeleri İngilizce öğrenmek için ideal bir ortam yaratır.

Transfer: Transfer alındığı takdirde Öğrenci İngiltere’ ye vardığında havaalanında okul yetkilileri tarafından karşılanır.

Education Camp İngiltere Şubesi de eğitim süresince danışmanlık hizmeti vermekte olup öğrencilerin soru ve sorunlarıyla ilgilenerek iletişim içinde olmaktadır. Ayrıca transfer konusunda istendiği takdirde Education Camp V.I.P karşılama paketi de alınabilir.



 
2012 Yaz Okulu Broşürü

Okul Resimleri











© 2009 education camp Hakkımızda | Kayıt Formu | Bilgi İstek Formu | İletişim