School Login Host Family Login Student Login
Hakkımızda Yaz Okulları Promosyonlar Downloads Foto Galeri Fiyat Listesi Referanslar İletişim
Bookmark and Share
Malta Amerika Avusturya Avusturalya İngiltere İtalya Kanada Almanya Fransa
         
   Eğitim Programları
   Okullar
   Yaz Okulları
   Üniversite Eğitimi
   İngiltere Rehberi
 Buradasınız | Anasayfa | İngiltere | London City Üniversitesi
   İngiltere > London City Üniversitesi
    London City Üniversitesi
London City Üniversitesi’nin kökenleri 1894’te kurulmuş olan Northampton Institute’e dayanır. 1900’de Northampton Engineering College (Northampton Mühendislik Okulu) ismini almıştır ve mühendislik alanında adını duyurmuştur. 1957’de Northampton College of Advanced Technology olarak ismi değişmiştir. Son olarak 1966’da üniversite ünvanını alarak City University London olarak açılmıştır.

London City Üniversitesi öğrencileri, akademisyenleri ve profesyonel ekibiyle tam bir araştırma üniversitesidir ve dürüstlük, netlik, saygı ve özgüvenle kendi karakterini oluşturmuştur. Ayrıca 160 ülkeden oluşan bir portföyüyle çok yönlü bir yapıya sahiptir.

Ayrıca, 156 ülkeden gelen 23,835 öğrenci, 3,698 adet yüksek lisans ödülü, 2374 adet lisans ödülü ve 31 adet yabancı ortağı ile London City Üniversitesi diğer üniversitelere göre farkını ortaya koyar.

The Times’ın 2009 senesinde yaptığı The Good University Guide’da London City University İngiltere’nin en iyi 50.üniversitesi olarak belirlenmiştir.
London City Üniverisitesi’nin başarısı mezunlarının iş bulma kayıtlarına bakılarak da anlaşılabilir. Bu konuda London City Üniversitesi en iyilerin içinde yer alır. Ayrıca İngiltere’nin en popüler 6. üniversitesidir. Dünya çapında bir başarıya sahiptir. London City Üniversitesi’nin 10.000 öğrencisi, yani % 40’tan fazlası yabancıdır.
London City Üniversitesi Islongton’da yer almaktadır ve hem West End’e hem de Londra’ya yakındır. İngiltere’de gece hayatına en yakın yerde bulunur. Üniversite öğrencileri West End’in caddelerinin ve yerel bölgenin tadını çıkarmaktadırlar.

Eğitim Sistemi

London City Üniversitesindeki kursların üçte ikisi profesyonel kurumlarca onaylı kurslardır ve birçok üniversitede bu kurslara yer verilmektedir.

Üniversite Kabul Koşulları ve Bölümleri

Yabancı bir öğrenci olarak okula girmek için İngilizce seviyesinin IELTS 6 (TOEFL 550, 213CBT) olması gerekir. İngilizce seviyesinin yeterli olmadığı durumlarda ya da İngiltere eğitim şartlarına uygun lise bitirilmediği taktirde öğrenci bir yıl eğitim sitemini tanıma ve İngilizcesini geliştirmek üzere Foundation (hazırlık) okur. Okula giriş Eylül, Ocak ve Mayıs aylarında yapılabilir.

Foundation (Hazırlık sınıfı): Okulların yabancı öğrencilere bir avantaj olarak sundukları Foundation kurslarda İngilizce ve sunum teknikleri üstünde durulur.İngiltere eğitim sistemine öğrencileri hazırlar.

o    Arts o    Business and Management
o    Community and Health Sciences o    Computing and Information Science
o    Engineering and Mathematical Sciences o    Evening and weekend courses
o    Foundation Degrees and Work-based Learning o    Law
o    Social Sciences  

Ücretler: Tüm kurslar: £ 8000 (tek seferde ödeme yapılırsa £ 7500)

Master Kabul Koşulları ve Bölümleri

Master programlarına kabul için herhangi bir lisans eğitimini (tercihen ilgili bölüm)  ortalama bir başarıyla tamamlamış olma, ilgili bölümde iş deneyimi veya staj ve 6.5 IELTS seviyesinde İngilizce koşulları aranır. Kurslar eylül ayında başlar.

o    Arts o    Business and Management
o    Community and Health Sciences o    Computing and Information Science
o    Engineering and Mathematical Sciences o    Evening and weekend courses
o    Foundation Degrees and Work-based Learning o    Law
o    Social Sciences  
Ücretler: £7950 - £19500
MBA - £27000

Konaklama

London City Üniversitesi’nin okulun ana binalarına sadece 5-10 dakika yürüme mesafesinde olan modern öğrenci evleri vardır. Bunlar Alliance House, Finsbury and Heyworth Halls, Wlater Sickert Hall, Peartree Court, Francis Rowley Court ve Willen House’dır. Bu yurtlardan Francis Rowley Court ve Willen House yüksek lisans öğrencilerine ayrılmışken, diğerleri de lisans öğrencilerinin konaklaması içindir. Yurtların her birinde (Finsbury ve Heywort Halls dışında) öğrenciler çeşitli sayıda odaları olan evlerde tek kişilik odalarda konaklar. Mutfak kullanımı ortaktır.

Alliance House’da 6-7; Francis Rowley Court’da 3-5 öğrenci, Peartree Court’ta 3-6 öğrenci; Walter Sickert Hall’da 8-10 öğrenci bir evi paylaşır ve  tek kişilik odalarda konaklarlar. Ayrıca Willen House studio ev tipindedir, Finsbury ve Heyworth Hall’da da yine tek kişilik odada konaklanır. Bu yurtlardan Alliance House ve Walter Sickert Hall’un odalarında özel banyo olanakları bulunur.

Education Camp Broşürü

E-Bulten
İsminiz :
E-Posta :
Why ? Why? Why?

Yaz Okulları


© 2009 education camp Hakkımızda | Kayıt Formu | Bilgi İstek Formu | İletişim