Scuola Leonarda Da Vinci- Floransa

Leonardo da Vinci okulu Floransa'nın eski şehir bölümünün kalbinde "Piazza del Duoma" yakınında bulunmaktadır. Buradan, bir iki dakikalık yürüyüş ile Floransa'nın en meşhur meydan ve manzaralarına ulaşabilirsiniz.

Öğrencilere tüm sene boyunca en yüksek kalitede, başlangıç seviyesinden, Italyanca öğretmenleri için hazırlanmış seviyelere kadar çok çeşitli Italyanca Dil Kursları sunulmaktadır. Her seviyedeki kurslar her iki haftada başlar (Italyanca Kurs Tarihleri) ve siz istediğiniz sure bu kurslara devam edebilirsiniz.

Okulun öğretmenleri üniversite seviyesinde eğitim görmüş ve özellikle yabancılara İtalyanca öğretmek konusunda uzmanlaşmış profesyonel ve genç bir kadro oluşturmaktadırlar ve okul ASILS üyesidir (ikinci dil olarak İtalyanca Eğtimi veren dil okulları birliği)

Bölge Bilgisi

Floransa  klasik İtalya'nın ve Rönesans'ın beşiği Toskana'nın kalbinde bulunmaktadır. Örneklerinin şehre karşı kişilerin hayran kalmasını sağlayan muhteşem tarihin ve kültürün merkezidir. Bu şehirdir ki şairler Dante ve Boccaccio gibi Michelangelo ve Leonardo da Vinvi de burada yaşamış ve çalışmışlardır. O zamanlardan günümüze kültürel miras olarak, Floransa kendisine yapılan her seyahati eşsiz kılacak bir çok tarihi eser ve sanat eserine sahiptir.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Kalış süreniz boyunca sevdiğiniz veya yeni öğrenmek istediğiniz bir spor dalı ile meşgul olmak isteyebilirsiniz. Şu imkanlara sahipsiniz: jimnastik/fitness/yoga, yüzme, koşu, tenis, squash, golf, ata binme, bisiklet kullanma vs. Spor aktiviteleri için rehber olan öğretmenler boş zamanınızın organize edilmesine yardımcı olacaklardır.

Okul her ay kültürel aktivite takvimlerini yayınlamaktadırl. Bu sayede öğrenciler tüm sergi, konser, film ve diğer aktivitelerden haberdar olmaktadırlar. İtalya seyahatiniz sadece dil kursu ile sınırlı olmayıp, hafızanızda güzel anılar bırakmalıdır.

Şehirler ve çevreleri kendi başınıza uygulayabileceğiniz sosyal aktiviteler için neredeyse limitsiz imkanlar sunmaktadır. Okulun düzenlediği sosyal aktiviteler: