Konaklama

Amboise'de öğrenciler Fransız bir ailenin yanında veya öğrenci evinde kalabilirler. Her ikisi de okula yürüyerek 5 ila 20 dakika uzaklıktadır.


Ev sahibi aileler:


Bir ailenin yanında kalmak çoğu Eurocentres öğrencisinin tercihidir.  Bu, yanında kaldığınız ailenin ülkesindeki günlük hayatı ve kültürü ilk elden öğreneceğiniz ve yeni edindiğiniz dil becerilerini onlarla pratik etme şansını bulacağınız anlamına gelir.

Kaliteli eşyalarla döşenmiş kendinize ait bir odanız olacaktır. Okulların çoğu size kendinize ait banyosu ve duşu olan özel oda seçeneği sunar.

Yemekler için yarım pansiyon ( yalnızca kahvaltı, sıcak akşam yemeği ) ya da yalnızca kahvaltı arasında seçim yapabilirsiniz.

Öğrenci Evi


Eurocentres'in kaliteli konutlarla yıllık anlaşması vardır. Okulun bağlantıları sayesinde cazip fiyatlar ve kaliteli hizmetten yararlanabilirsiniz.

Öğrenci evinde önemli olan dünyanın her yerinden öğrenciler arasındaki ilişkidir ve kısa sürede arkadaş edinecek ve birlikte vakit geçireceksiniz. Tek kişilik odada kalacak ve kendi öğünlerinizden sorumlu olacaksınız.

Yurt (Foyer des jeunes travailleurs)


Yurtlar okula 10 dakikalık yürüme mesafesindedir ve duşu/tuvaleti olan tek kişilik odalar vardır. Ayrıca yurtlarda ortak mutfak ve bilgisayar odası vardır. Binalarda, pazartesiden cumartesiye ucuz yemek sunan bir restoran bulunmaktadır.