Eurocentres Amboise

Okul Amboise’in tam merkezinde, küçük dükkanları, cadde üzerindeki kafeleri ve küçük barlarıyla alışveriş bölgesinden yalnızca 5 dakika mesafede yer almaktadır. Kültürel zenginliğe sahip bu dingin ortam yoğun dil çalışması için idealdir. Okulda 7 adet sınıf, video odası ve 150’den fazla Fransız filmi bulunan bir çoklu ortam öğrenme merkezi, bilgisayar odası ve kütüphane ve zemin katta yemek odası, okuma alanı ve piyano olan öğrenci salonu bulunmaktadır.

Bölge Bilgisi

Dünyanın en güzel şatolarından birinin cepheleri ve kuleleri, muhteşem bir yeşil göl manzarasında göğe yükseliyor ve yakından baktığınızda, ilk anda fark etmediğiniz kadar muazzam olduklarını görüyorsunuz. Dünyaca ünlü Loire şatosu kültür programının ayrılmaz bir parçası. Amboise, yüzyıllardır cazibesini korumayı başardı ve her şeyin ötesinde, ölçülü ritmi, özel yemekleri ve sakinlerinin içtenliğiyle Fransız yaşam kalitesini  sunuyor. Tourraine, Fransızcanın en saf haliyle konuşulduğu bir bölge. Sonuç olarak, Mick Jagger'in ikinci evi olarak Amboise'i seçmesi bir tesadüf değil!

Yaşam Giderleri

Genel Harcama
Restoranda bir öğle yemeği  yaklaşık 12 EURO, sinemaya gitmek yaklaşık 4.8 EURO


Cep harçlığı
Haftada en az 150 EURO.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Küçük bir kasabanın huzur ve sessizliğini ve kırsal kesime yakınlığı değerlendirmek isteyenler Amboise’da fazlasını bulacak. Spor aktiviteleri arayanlar tenis oynayabilir, yüzmeye, kano binmeye
gidebilir ya da uzun bisiklet gezilerinin tadını çıkarabilirler. Amatör sporseverler de tenis oynayabilir, yüzebilir, kano binmeye gidebilir ve ormanda ya da Loire nehri boyunca bisiklet gezileri yapabilir. Ayrıca sinemaya, tiyatroya ya da konsere gidebilirsiniz. Cuma ve pazar sabahları bütün civarda yaşayan insanları cezbeden muhteşem bir pazar kurulur.

Eurocentres faaliyetleri
Badminton, masa tenisi, Loire nehrinde kano, salsa, lezzetli şarap ve peynir, okul festivalleri, gözleme partileri, sinema akşamları, Fransız tarihi ve mimarisi, şarkıları ve sineması üzerine konferanslar.

Çevre gezileri
Chambord, Chenonceau, Villandry, Chaumont ya da Langeais, Tours, Blois ve Vendôme şehirlerine ziyaretler, Mont St. Michel, Paris' e ya da Poitiers' daki Futuroscope Parkı`na günlük geziler.

Ekstra Ücretler

Kayıt Ücreti: 100€

Havaalanı Transferi: 163€