Kurslar

Grup egitimi

Bütün yıl boyunca katılabiliceginiz gurup derslerinde minimum yaş 16 olmakla beraber grup sayısı 6 ile 14 arasında degiımektedir. Ögrenciler okuldaki ilk günlerinde seviye sınavına girerler ve sınıflarına yerleitirilirler.

Bire-bir Kurslar

Daha çok profosyoneller ve iş dünyasına hitap eden bu kurslarda istek üzerine 2-4 kişilik guruplar halindede ders verilebilir.

Birleştirilmiş kurslar

Öğrenciler günde 4 ders gurup ve 2 ders birebir eğitim alabilirler. Bu kurslar özellikle  hem genel hem de özel amaçlı İtalyancaya ihtiyacı olanlar için verilmektedir. 

Akedemik Yıl Kursları

32 hafta sürecek olan bu program da dil kursu ile beraber dünya çapında ünlü İtalya Sanat, Mimarlık, is İtalyanca’sı ve Tasarım Tarihi gibi diğer disiplinleri ile birlikte artan talebi karşılamak üzere tasarlanmıştır. Bu kursa seviyeniz ne olursa olsun 16 ve 28 yaşları arasında herkes katılabilir.

Bu program bir İtalyan şirketinde ücretsiz iş deneyimi ile İtalyanca dil kursunu birleştirir. Programı öğrencilere dil becerilerini geliştirmek ve aynı zamanda çalışma ortamı ile iş tecrübesi edinmesini sağlar.

Katılım Koşulları

Katılımcıların en az 18 yaşında olması ve lise yada üniversite mezunu olması şarttı aranmaktadır. Öğrenciler dil yeterlilik düzeyini belirleme için bir sınava tabi tutulurlar(test gerekirse telefonda da gerçekleştirilebilir). Eğer düzeyleri staj programına girmek için yeterli değil ise çalışma düzeyine ulaşması için gerekli olacak bir eğitim süreci belirlenir ve katılımcı bu seviyeye geldikten sonra staj programına kabul edilir.

Çalışma alanları

Öğrenciler aşağıdaki sıralanan çalışma alanlarında nitelikleri, deneyimleri ve eğitimleri doğrultusunda staj yapabilirler.
Turizm: Otel, Restoran, Seyahat Acentaları,

İş Dünyası: Reklam, Satış, Halkla İlişkiler.
Güzel Sanatlar: Müzecilik, Sanat Galerileri, Restorasyon.
Moda. Cinema. Kayıt Şirketleri.

Gazetecilik / Medya. Yayınevi.

Fotoğraf Ajansları.

Hukuk ve Mimarlık Firmaları

Bu program İtalyan Üniversitesinde Mimarlık, Tıp, Veterinerlik, Diş Hekimliği, Eczacılık ve mühendislik lisans eğitimine katılmayı düşünen  yabancı öğrenciler için sunulmaktadır. İki bölümden oluşur: dil kursunu takiben akademik program dersleri verilir.

En az 4 hafta yoğun İtalyanca dil kursu alan öğrencilerin B1 seviyesine gelinceye kadar İtalyanca dil egitimine devam ederler.

Akademik Kursun amacı öğrencileri aşağıda sıralanan üniversite bölümlerinden herhangi birine giriş sınavlarına hazırlamaktır. Üniversitesi fakülteler: Mimarlık, Tıp, Veterinerlik, Diş Hekimliği, Eczacılık ve Mühendislik. Derslerin içeriği giriş sınavlarında aranan konuları içerir: Genel Bilgi, Kimya, Biyoloji, Matematik ve Fizik. Öğrencilerin okumak istedikleri bölüm için guruplara ayrılmaktadır. Dersler  pazartesiden Cuma’ya kadar günde 4 dersden oluşur ve 8 hafta sürer.

Diğer Kurslar