Konaklama

Floransa’da öğrenciler bir ailenin yanında veya öğrenci evinde kalabilirler. İsteğe bağlı olarak, küçük bir otelde, dairede ya da pansiyonda kalacak yer ayarlamaktan memnun oluruz.

Ev sahibi aileler


Bir ailenin yanında kalmak çoğu Eurocentres öğrencisinin tercihidir. Bu, yanında kaldığınız ailenin ülkesindeki günlük hayatı ve kültürü ilk elden öğreneceğiniz
ve yeni edindiğiniz dil becerilerini onlarla pratik etme şansını bulacağınız anlamına gelir.

Kaliteli eşyalarla döşenmiş kendinize ait bir odanız olacaktır. Okullarımızın çoğu size kendinize ait banyosu ve duşu olan özel oda seçeneği sunar.

Yemekler için yarım pansiyon ( yalnızca kahvaltı, sıcak akşam yemeği ) ya da yalnızca kahvaltı arasında seçim yapabilirsiniz. Vejetaryen rejimi gibi özel istekleriniz varsa lütfen kayıt formunda belirtiniz. Kalacak yerinizi ayarlarken her türlü isteğinizi karşılamaya çalışacağız.

Kaldığınız evden okula ortalama varış süresi otobüs ya da yürüyerek 20-30 dakikadır.

Öğrenci evi

Eurocentres’in kaliteli konutlarla yıllık anlaşması vardır. Belirli konularda kalitelerini kontrol ederiz. İyi ilişkilerimiz sayesinde cazip fiyatlar ve kaliteli hizmetten yararlanabilirsiniz.

Öğrenci evinde önemli olan dünyanın her yerinden öğrenciler arasındaki ilişkidir ve kısa sürede arkadaş edinecek ve birlikte vakit geçireceksiniz. Tek kişilik odada kalacak ve kendi öğünlerinizden sorumlu olacaksınız.