LSI FRANKFURT

LSI okulları dünya çapında geniş bir ağa sahiptir. İngilizce için İngiltere, Kanada, ABD, Malta, Yeni Zelanda ve Avustralya; Fransızca için fransa ve Almanca için Almanya ve İsviçre’de eğitim merkezleri vardır. 1965’ten bu yana, dünyanın her yerinden binlerce öğrenciye eğitim vermektedir. Tüm okullar şehir merkezinde bulunmaktadır ve modern olanaklarla, son teknoloji ile donatılmıştır.
Öğrencilerin ihtiyaçlarına ve dil seviyelerine uygun eğitimi sunan LSI’ın amacı öğrencilerine en iyi dil öğrenme deneyimini yaşatmaktır.

LSI Frankfurt  Zeil adında bir yürüyüş bölgesinde, şehrin merkezinde yer alır. Ünlü mağazalar, büyük alışveriş merkezleri ve Opera, Paulskirshe (ilk Alman parlamento merkezi)yarı ahşap binalarıyla belediye binası ve Almanya’nın en ünlü şairi ve yazarı Johann Wolfgang von Goethe’nin evi gibi birçok çekici yere yakın bir bölgede bulunmaktadır. Okulda üctretsiz internet erişimi sağlayan bilgisayar salonu ve öğrencilerin ücretsiz çay, kahve içebilecekleri geniş dinlenme salonu bulunmaktadır.

Bölge Bilgisi

Almanya’nın en büyük borsasının bulunduğu Frankfurt, birçok müzesi, değişik kültürlerin çeşitliliği ve etkinliği ile, ülkenin en etkileyici silüetine sahip şehirdir. Bu büyüleyici şehirde yüksek teknoloji ve geleneksel tarzın karşıtlığına tanıklık edeceksiniz.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Avrupa’nın ticari merkezi olan Frankfurt, tarihi zenginliği,çok kültürlülüğü ve sonsuz eğlence fırsatlarıyla kozmopolit bir şehirdir. LSI Frankfurt’un eğlence fırsatları da şehir gibi çok çeşitlidir. Salsa dersleri, nehir turları, müze gezileri, müzik festivalleri, Rehine Vadisi ve Heidelberg Kalesi gibi yerlere günü birlik ya da hafta sonu gezileri düzenlenmektedir. Sosyal aktiviteler yeni arkadaşlar edinmek ve dil pratiği yapmak açısından oldukça faydalıdır ve Education Camp tarafından tavsiye edilmektedir.

Ekstra Ücretler

Hava alanı transferi: 75€

Kayıt ücreti: 65€

Konaklama yerleştirme ücreti: 50€