Eurocentres Berlin

Okul, Potsdamer Platz’ın yakın çevresindeki 10 adet aydınlık ve iyi donatılmış sınıfın yanı sıra çoklu ortam öğrenme merkezi ile modern ve merkezi bir yerdedir. Uzman kadro ve hoş, sıcak ortam birleşerek mükemmel bir öğrenme ortamı yaratır.

Bölge Bilgisi


3.5 Milyon nüfusuyla Berlin, Almanya'nın kültürel ve politik kalbidir. Meclis (Reichstag) ve Angela Merkel'in merkezi, dünyaca ünlü Brandenburg Geçidi'nin batısından yalnızca birkaç adım ötededir. Doğuya döndüğünüzde geçit muhteşem, soylu  "Unter den Linden" Bulvarı'nın başlangıcıdır ve sizi A.B.D., Fransa ve Rus Elçilikleri'ni geçip Humboldt Üniversitesi'nin barok kampüsüne ve Prusya Krallarının ve Alman İmparatorlarının muhteşem arkeolojik koleksiyonlarını birleştiren"Museum Island"a (Müze Ada) götürür. Berlin, Avrupa kıtasının en önemli filarmonik orkestrasına ( Berlin Filarmoni) ev sahipliği yapar ve 3 adet opera binasına sahiptir. Her yıl şubat ayında, Berlin'in sinemasever nüfusunun büyük katılımlarıyla, Berlin Film Festivali yapılır.
3000'in üzerinde bar, kulüp, restoran ve birahane, canlı tiyatro ve kabare sahnesiyle renkli gece hayatı keyifli bir eğitim dönemi geçirmenizi sağlayacaktır.

Olanaklar

• 9 adet sınıf (diğer 10 sınıf başka katta)
• Çoklu ortam öğrenme merkezi
• İnternet erişimli bilgisayarlarla öğrenci salonu
• Kablosuz internet erişimi

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Berlin, herkes için bir şey barındıran çok canlı bir şehirdir: Sayısız müze, tiyatro ve sanat galerisi; disko ve kulüplerde opera, pop, rock, tekno ve daha fazlası. Ayrıca akşam eğlencesi için çok sayıda kafe ve bar vardır.

Eurocentres faaliyetleri
Düzenli sinema geceleri, barbekü partileri, yaz boyunca Wannsee’ye yüzme turları, rehberli şehir turları, müze ve tiyatrolara geziler, konserler.

Gezilecek yerler
Berlin, Schloss Charlottenburg’a bisiklet gezileri, Pfaueninsel, Reichstag, Checkpoint Charlie ve Berlin Duvarı, Dresden, Potsdam,Weimar, Hamburg ve Prague şehirlerine geziler.

Extra Ücretler

Kayıt ücreti: 100 €

Konaklama yerleştirme: 35€

Havaalanı transferi :