GEOS Calgary

GEOS 1973 yılından beri birçok farklı milletten öğrenciye eğitim veren uluslararası bir kurumdur. 20 farklı ülkede çok sayıda şubesi bulunmaktadır ve bu şubeler öğrencilerin dil yeteneklerini hızlı şekilde geliştirebilecekleri ve konuşma becerilerini sosyal ortamda arttırabilecekleri renkli,eğlenceli ve aynı zamanda güvenli ortamlarda kurulmuştur. Okul dil eğitimi için özel tasarlanmış sınıflar, anadilinde eğitim veren deneyimli öğretmenler, eğlenceli sosyal aktivite programları, kaliteli konaklama seçenekleri,en güncel metodlar, gelişmiş metaryal ve olanaklarla eğitim vermektedir.

GEOS Calgary şehrin tam merkezinde, tren istasyonunun karşısında kurulmuştur ve birçok restaurant, alışveriş merkezine çok yakın konumdadır. Binada tam donanımlı 9 sınıf, ücretsiz internet bağlantısı sunan 6 bilgisayarın bulunduğu bilgisayar salonu, öğrenciler için dinlenme alanı, TV, video salonu bulunmaktadır.

Bölge Bilgisi

GEOS Calgary dil akademisinde eğitimle yaşamı birleştirebilirsiniz. Calgary Kanada’nın hızla gelişen şehirlerindendir ve büyük şehirde  kasaba atmosferi bulabileceğiniz muhteşem bir dokuya sahiptir. Şehirde her mevsimde pek çok eğlenceli aktivite bulmak mümkündür. Yaz aylarında eğlenceli festivallere, bisiklet , camp, rafting gibi fiziksel aktivitelere katılmak mümkünken kış aylarında kış sporlarıyla ünlü Rocky Mountains’de kayifli vakit geçirebilirsiniz.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

GEOS öğrencilerin Calgary’dekii vaktini olabildiğince keyifli geçirmesi için har ay çok sayıda aktivite düzenlemektedir. Sosyal aktiviteler yeni arkadaşlar edinmek ve dili sosyal ortamda pratik etmek açısından oldukça yararlıdır. Okul oyun günleri,spor günleri, günlük şehir turları,çeşitli festivallere katılım, müze, park gezileri düzenlemektedir.

Extra Ücretler

Kayıt ücreti: 100CAD

Konaklama yerleştirme: 200CAD

Havaalanı karşılama: 90CAD