GEOS- Toronto

GEOS İngiltere, ABD, Kanada, Avustralya, Güney Afrika Cumhuriyeti, İrlanda, Singapur, Malta ve Yeni Zelanda da 29 ayrı merkezde, 500 Okuluyla 1973’ten beri dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası öğrencilere İngilizce eğitimi veren  bir kurumdur. Okulun şubeleri öğrencilerin dil yeteneklerini hızlı şekilde geliştirebilecekleri ve konuşma becerilerini sosyal ortamda arttırabilecekleri renkli,eğlenceli ve aynı zamanda güvenli ortamlarda kurulmuştur. Okul en güncel metodlar, gelişmiş metaryal ve olanaklarla eğitim vermektedir.

Geos Toronto şehir merkezinin tam kalbinde kurulmuştur. Çevredeki birçok cefe, bar, restoran ve alışversiş merkezlerine yürüme mesafesindedir. Okulun öğretmen kadrosu normal programa ek olarak haftalık etkinlikler düzenler ve bu sayede öğrencilerin yerel yaşama katılmasını ve günlük yaşamda pratik yaparak konuşma becerilerini geliştirmelerini sağlar. Okul binasında tam donanımlı kütüphane, bilgisayar laboratuarı, ücretsiz internet ve öğrencilere tahsis edilmiş dinlenme salonu mevcuttur.

Bölge Bilgisi

Toronto yaklaşık 2,5 milyon nüfusuyla Kanada'nın en büyük şehridir. Şehir kozmopolit kültür yapısı ve yıl içinde düzenlenen ilginç, eğlenceli aktiviteleri ile tanınmıştır. Toronto aynı zamanda bir sanat, moda ve kültür şehridir. Çok sayıda müze, sanat galerileri, tiyatroları ve değişik kültürel, sportif etkinlikleriyle her yıl milyonlarca turisti kendine çekmektedir.

Önemli Özellikler 

Sosyal Aktiviteler

Her hafta okul sonrası spor karşılaşmaları, şehir gezileri,partiler gibi birtakım eğlenceli aktiviteler düzenlenmektedir. Bu aktiviteler öğrencilerin İngilizce pratik yapması ve değişik kültürlerden yeni arkadaşlar edinmesi için en iyi yoldur. Bazı aktiviteler ücretsiz olmakla birlikte bazıları için ücret talep edilmektedir.

Extra Ücretler:

Kayıt ücreti: CAD 100

Kitaplar: CAD 70

Havaalanı transfer: CAD 100