ILAC International Language Academy - Vancouver

Vancouver’daki ILAC dil okulu 30 sınıfı ve modern tesisleriyle  şehir merkezinin ortasında yer alır. Okul binasında Ogrenci kafeteryası ve locası, 60 bilgisayari ile ücretsiz hızlı internet erişimi sağlayan bilgisayar odası, TOEFL calışmalarının da dahil olduğu ingilizce dil laboratuvarı bulunmaktadır ve okul ETS onayli TOEFL IBT merkezidir.

ILAC’in öğrenci tercihlerine göre uyarlanabilir eğitim programları müfredatı Canada’daki 14 üniversite ve kolej tarafından tanınan ILAC öğrencilerine kendi eğitimsel çizgilerini belirleme şansını vermektedir. Sınıflar ortalama 10 – 12 kişiliktir. Derse başlangıç tarihleri esnek olup iki haftada bir başlama imkanı sunulmaktadır. Tüm öğretmenler TESOL sertifikalıdır ve ingilizce öğretmenliğinde eşsiz bir deneyime sahiptirler.

Bölge Bilgisi

Vancouver,  Kanada’nın ikinci büyük şehridir ve 2004 yılında, Conde Nast Traveller tarafından Amerika kıtasının en iyi şehri seçilmiştir. Şehir 560.000 nüfusuyla 2 milyonluk bir nüfusu barındıracak yüzölçümüne sahiptir ve British Colombia eyaletinin en büyük şehridir. Vancouver olağanüstü bir doğaya ve çok hareketli bir şehir merkezine sahiptir ve şehirde 180’den fazla kamuya ait park bulunur. Çeşitli servis ve programlarindan dolayı birçok ödül almıştır. Birleşmiş Milletlerden alınan Sosyal Hizmetlerde Yenilik ( Innovation in Public Service) ödülü de bunlardan biridir. Yüksek yaşam standartlarına sahip, kayak ve tırmanma gibi sosyal aktivitelerin günlük hayatın bir parçası olduğu bir şehirdir.

Önemli Özellikler

 

Sosyal Aktiviteler

 

ILAC kültürel ve sosyal aktivitelerin öğrencilerin başarılarına büyük katki sağladığına inanan bir okuldur.

ILAC’in bowling turnuvaları, şehir gezileri,sportif faliyetler,rafting,kayak,bisiklet yarışı gibi değişik aktivite ve gezileri; öğrencilerin öğrendiklerini hayata geçirme, gerçek bir ortamda pratik yapma, birçok değişik ülkeden öğrenciyle tanışma ve Kanada kültürünü yakından tanıma fırsatı vermektedir.

Extra Ücretler

Kayıt ücreti: 100 CAD

Konaklama yerleştirme ücreti: 180 CAD

Havaalanı karşılama ücreti: 100 CAD