ILAC International Language Academy - Toronto

Toronto’daki ILAC dil okulu şehrín tam merkezindedir. Tüm yerlere ulaşıma imkan sağlayan ; otobüslere ve metroya erişimin en kolay olduğu en büyük metro durağı Yonge ve Bloor metrosuna yürüme mesafesi uzaklığındadır. Okul çevresinde birçok restoran, mağaza, gece külübü, bar, tiyatro, sinema ve kafeler bulunmaktadır. ILAC ; öğrencilerinin ücretsiz erişim ve kullanım hakkına sahip olduğu Kanada’nın en büyük kütüphanesi ve ingilizce araştırma merkeziyle yan yana bulunmaktadır. Ayrıca Toronto şehrinin en sembolik dokularından biri olan Toronto Üniversitesi Kampüsüne , sahil bölgesine ve diğer turistik atraksiyonlara yürüyüş mesafesindedir. Okul binasında 50 sınıf ve modern tesisler, Öğrenci kafeteryası ve locası 100 bilgisayarı ve ücretsiz hızlı internet erişimi, TOEFL çalişmalarının da dahil olduğu inglizce dil laboratuvarı ve ETS onaylı TOEFL IBT merkezi bulunmaktadır.

ILAC’in öğrenci tercihlerine göre uyarlanabilir eğitim programları müfredatı Canada’daki 14 üniversite ve kolej tarafından tanınan ILAC öğrencilerine kendi eğitimsel çizgilerini belirleme şansını vermektedir.

Sınıflar ortalama 10 – 12 kişiliktir. Derse başlangıç tarihleri esnek olup iki haftada bir başlama imkanı sunulmaktadır. Tüm öğretmenler TESOL sertifikalıdır ve ingilizce öğretmenliğinde eşsiz bir deneyime sahiptirler.

Bölge Bilgisi

Kanada’nın en büyük ve en heyecan verici şehirlerinden biri olan Toronto 4 milyondan fazla nüfusuyla, dünyadaki en büyük çok kültürlü şehirlerden biridir. UNESCO tarafindan, dünya üzerinde yaşanacak en iyi şehir seçilmistir.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

ILAC kültürel ve sosyal aktivitelerin öğrencilerin başarılarına büyük katki sağladığına inanan bir okuldur.

ILAC’in değişik aktivite ve gezileri; ,öğrencilerin öğrendiklerini hayata geçirme, gerçek bir ortamda pratik yapma, birçok değişik ülkeden öğrenciyle tanışma ve Kanada kültürünü yakından tanıma fırsatı vermektedir.

Extra Ücretler

Kayıt ücreti: 100 CAD

Konaklama yerleştirme ücreti: 180 CAD

Havaalanı karşılama ücreti: 100 CAD