LSI Sliema

4O yılı aşkın süredir başarılı dil eğitimi programlarıyla dünya çapında binlerce öğrenciyi memnun eden LSI Merkezleri, eğitim için mükemmel bir çevre sağlar. LSI School; az kişilik sınıfları, verdiği düzenli kişisel danışmanlık, etkili kurs tasarımı, kalite kontrollü aile yanı konaklamaları, özenle seçilmiş öğretmenleri, modern materyal ve kaynaklarla donatılmış sınıflarıyla eğitimini başarıyla sürdürmektedir.

LSI tarafından tanınmış partner şube okul English Language Academy, Sliema’ya 3 dakikalık yürüyüş mesafesinde restoran, cafe ve mağazalara kolay ulaşılabilecek bir bölgede yer almaktadır. Okul ‘Federation of English Language Teaching of Malta’nın (FELTOM) kurucu üyesidir. Okulun sunduğu kurslar; yetişkinler, gençler ve hatta çocuklar için bile yıl boyunca devam etmektedir. Gruplar az kişiliktir ve her dil seviyesindeki öğrenci için uygundur. Özellikle ilköğretim ve lisede, ikinci dil olarak İngilizce öğreten tecrübeli öğretmenler için öğretmen eğitimi kursları sunulmaktadır.

Okulun tüm sınıfları klimalıdır, kütüphane ve ücretsiz  internet hizmeti sunulmaktadır. Okul ayrıca ‘EU Socrates Programme for Educational Courses’ lisansına sahiptir.

Bölge Bilgisi

Malta takım adaları Akdeniz’in ortasında yer alır. Ilıman iklimi ile konuklarına deniz, güneş ve sörften çok daha fazlasını sunmaktadır. Malta’nın tarihi antik başkent Medina’nın tepelerinden, ada çevresindeki tarih öncesi medeniyetlerin derinliklerine kadar her yerde görülen birçok kültürün zengin karışımını barındırmaktadır.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktivite

LSI Malta’da çok çeşitli sosyal aktiviteler düzenleyerek öğrencilere keyifli bir eğitim dönemi sunmaktadır. Günlük geziler, müze, galeri, tiyatro, sinema gezileri, restaurantlar ve publar okulun sosyal aktivitelerinden sadece birkaçıdır. Özellikle Malta ve onun kardeş adası Gozo’ya düzenlenen gezilerde öğrenciler hem yeni bir kültür tanınmanın hem de yeni arkadaşlar edinerek İngilizce pratiği yapmanın keyfini çıkarmaktadırlar.

Extra Ücretler

Kayıt ücreti: 15€

Havaalanı Transferi: 18€