Kaplan Aspect Malta

Kaplan Aspect 70 yıllık tecrübesi ve dünyanın her yerindeki 40 uluslararası şubesiyle en iyi kurs seçeneklerini sunmaktadır. Öğrencilere yabancı dil eğitimi vermek ve dili konuşulduğu yerde öğretmekte uzman olan kurum size yüksek standartlarda eğitim ve öğrenci hizmetleri sağlayacağı konusunda garanti vermektedir. Okul İngiltere, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada, Amerika, Güney Afrika ve Malta’daki şubeleriyle birçok dili yerinde öğrenme olanağı sunmaktadır.

Kaplan Aspect Malta'da 70 modern sınıfıyla çok çeşitli uluslardan gelen öğrencilere İngilizce eğitimi verilmektedir. Okul binasında tam donanımlı multimedya merkezi, rahat bir öğrenci odası, bir kafeterya ve öğrenci salonu bulunmaktadır. Okul Malta’nın başkenti Valletta’ya 5 dakikalık tekne seyahati uzaklıktadır.

Bölge Bilgisi

Malta’nın 160 yıl boyunca İngiliz İmparatorluğu hakimiyetinde kalması, burayı İngilizce (iki resmi dilden biri) öğrenmek için ideal bir yer haline getirmiştir. Burada İngilizce dil eğitimi oldukça gelişmiştir, ayrıca Malta gençleri arasında İngilizcenin giderek yaygınlaşması ve yerel halkın ünlü konukseverliği, dilinizi geliştirmeniz için geniş fırsatlar yaratmaktadır. Konuşmalardaki İngiliz akıcılığı Malta’nın dünya standartlarındaki eğitim sisteminde görülmektedir. Malta’da yüzyıllara dayanan farklı ulusların yerleşimi, adaya farklı tarzlar ve gelenekler ile dolu harika bir kültür kazandırmıştır.Doğal güzelliğinin ve zevkli ikliminin yanında Malta, 7000 yıllık zengin tarihi sayesinde sarayları, tapınakları, katedralleri ve surlarıyla açık hava müzesi olmuştur.

Malta ziyaretçilerine birçok aktivite sunmaktadır. Çok çeşitli müzikaller, oyunlar, konserler ve operalar sergileyen açık hava mekanları ve tiyatroları bulunmaktadır. Açık havada vakit geçirmekten hoşlananlar için sıcak Akdeniz iklimi; okulun bulunduğu Sliema’dan kolayca ulaşılabilen kır yürüyüşü, yüzme, su sporları, güneşlenme, dalış, binicilik ve golf gibi aktiviteler sunmaktadır. Eğer kendinizi Malta kültürünün içine sokmak istiyorsanız, Malta çim bowlingi veya ‘tenpin’ bowlingi gibi yerel sporlardan bazılarını deneyebilirsiniz.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Kaplan Aspect İngilizce Dil Okulu öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirip yeni arkadaşlar edinebilecekleri, çok ilginç ve heyecanlı aktiviteleri içeren, isteğe bağlı mükemmel sosyal programlar sunmaktadır. Diğer uluslararası öğrencilerle İngilizce öğrenirken canlı gece hayatının tadını çıkarabilir, Malta’nın zengin ve büyüleyici tarihini keşfedebilirsiniz. Ayrıca gündüzleri Akdeniz ikliminin, Malta kültürünün ve güzel plajların keyfini çıkarabilir ve tekne turuyla Gozo Adası’nı tanıyabilirsiniz.

Malta Etkinlikler