Eurocentres

İş bölgesinin tam ortasında yer alan Eurocentres Vancouver, çok sayıda dükkandan, restorandan ve temel taşıma olanaklarından birkaç dakikalık mesafede tam donanımlı modern bir okuldur. Eurocentres Vancouver binasında 17 adet klimalı geniş sınıf, öğrenme merkezi, 30 adet yeni bilgisayarın olduğu bilgisayar odası, çatıda bir bahçe ve ilave bilgisayarlar, paralı makineler ve langırtın olduğu bir öğrenci salonu bulunmaktadır.

Bölge Bilgisi

Kanada'nın batı kıyısındaki Vancouver, dünyanın en güzel şehirlerinden biridir. Yumuşak iklimi ve muhteşem Coast Dağları ve Pasifik Okyanusu arasındaki konumu ile Vancouver doğal güzelliklerin mükemmel karışımını, yıl boyunca devam eden açık hava aktiviteleri ve kentsel heyecanı bir arada barındırır. Çok sayıdaki plajdan birinde dinlenebilir, tarihi Gas Kenti'nde gezinti yapabilir, Grouse Dağı'nın patikalarında yürüyüş yapabilir, yol kenarındaki bir kafede kahve içebilirsiniz.

Önemli Özellikler

Başlıca gezilecek yerler
Pasifik Okyanus'u ve Coast Dağı'na karşı bir zemin oluşturan Vancouver, nefes kesen güzelliği ve doğal harikaları ile dünya çapında ünlü bir şehirdir. 1,000 hektardan fazla alana sahip Stanley Park'ını ve şehrin çevresinde bulunan çok sayıda plajı keşfetmek isteyeceksiniz. Sıra dışı bir şehir manzarası izlemek için tramvayla Kuzey Kıyısındaki Grouse Dağı'nın doruklarına tırmanıp Vancouver'a yukardan bakın. Kuzeybatı Kıyısı'nın İlk Ulusları'nın kültürüne ve sanata eşsiz bir bakış için Antropoloji Müzesi'ni ziyaret edebilirsiniz. Vancouver Akvaryumu'nda muhteşem bir sualtı dünyası manzarası bulabilirsiniz. Vancouver'ın ılıman iklimi bütün bir yıl dış mekan eğlencesine olanak sağlar ve şehir yıl boyunca çeşitli sanat ve kültür festivaline ev sahipliği eder. Uluslar arası bir şehir olan Vancouver çok sayıda dükkan ve restorana sahiptir.

Yaşam giderleri

Genel giderler
Bir kafede öğle yemeği yaklaşık  7 CAD
Sinema bileti yaklaşık  11 CAD
Disko/kulübe giriş yaklaşık  7 CAD
Restorana gidiş 20-50 CAD
Aylık geçiş kartı güzergaha bağlı olarak 69 CAD ile 130 CAD arasında değişmektedir

Cep harçlığı
Tam pansiyonlu özel bir evde kalan biri için haftalık CAD 100 (yol ve kişisel masrafları karşılamak için) ve yürüme mesafesinde bir otelde kalan biri için haftada 250.

Sosyal Aktiviteler

Çok sayıda park, bahçe ve yürüyüş yollarıyla Vancouver dış mekan eğlencesi için mükemmel bir yerdir. Çeşitli müzeler, konserler, oyunlar ve sanat galerileri ile aktif bir kültürel topluluk vardır. Alışveriş yapmak istiyorsanız, British Columbia'daki en büyük alışveriş merkezi olan Pacific Centre'dan ya da yüzlerce dükkanın sıralandığı Robson Street'den daha uzağa gitmenize gerek yok. Gece hayatı için Vancouver çok sayıda güzel restoran ve kışkırtıcı kulüp sunmaktadır.

Eurocentres faaliyetleri
okul öğrencilerine Spor faaliyetleri, sinemalar, profesyonel spor etkinlikleri, kayak turları, tiyatro, pub geceleri, diskolar, tekne turları, plaj partileri, festivaller, konserler, uluslar arası öğle yemekleri gibi pek çok etkinlik sunmaktadır.


Gezilecek yerler
Dünyaca ünlü Whistler Mountain Resort, Victoria (Vancouver Adası'nda), Gulf Adaları, Banff Ulusal Parkı, whitewater rafting, somon balığı avlama, balina izleme – ve Seattle (ABD)'ı içeren geziler. Vancouver ABD sınırından 45 dakikalık mesafede yer almaktadır.


Örnek sosyal faaliyet programı

Harbour Centre Kulesi CN IMAX Vancouver Akvaryumu Liman Gezileri Capilano Asma Köprüsü Vancouver Sanat Galerisi Kayak / Snowboarding (yerel dağ) Buz Hokeyi Futbol Beyzbol Futbol


Örnek gezi programı
Victoria'ya Günlük Gezi Victoria'ya 2 Günlük Gezi Whistler (Nehirde Rafting) Whistler (Kayak Turu) Whistler (Yaz Gezintisi) Seattle & Profesyonel Beysbol Rocky Dağları (Banff Ulusal Parkı)

Extra ücretler

Kayıt ücreti: 155 CAD

Konaklama yerleştirme ücreti: 200 CAD

Havalanı transfer: 140 CAD