International House Malta

40’tan fazla ülkede 120’nin üzerinde şubesi olan International House Dil Okulu, elli senelik eğitim geçmişine dayanarak dil eğitiminde ve öğretmen yetiştirme kurslarında uzmanlık kazanmıştır ve dolayısıyla uluslararası anlamda eğitime büyük katkıları olmuştur. Okul tüm dünyadan binlerce öğrenciye eğitim vermekte ve dil öğretmenlerinin eğitim standartlarında mükemmelliği yakalamalarına aracı olmaktadır. Senede yaklaşık 150 ülkeden, 7000 öğrenciyi ağırlayan okul, öğrencilerine farklı ülkelerden ve kültürlerden değişik insanları tanıma fırsatı vermektedir.

Malta İngilizce Dil Okulu, adanın batısında, Gharb köyünde yer almaktadır. Popüler bar ve clublere yürüme mesafesindedir ve havaalanına kısa bir otomobil yolculuğuyla ulaşmak mümkündür. Okul binası klima sistemine sahiptir. Sınıflar aydınlık ve havadar olmakla beraber güzel yüzme havuzuna bakmaktadır. Okul binasında ayrıca internet cafe, ders  çalışma merkezi, bilgisayar bağlantı noktaları, kütüphane, bahçe, spor salonu ve sauna gibi imkanlar bulunmaktadır.

Bölge Bilgisi

Malta özel cazibesini, insanlarının yaşam tarzına, diline ve mutfağına yansıyan Akdeniz ve İngiliz kültürü arasındaki bağa borçludur. Örneğin, önceki İngiliz Crown Kolonisi’nde trafik hala soldan ilerlemektedir ve kendi dilleri olan Malta diline ek olarak çoğu Maltalı akıcı şekilde İngilizce konuşmaktadır. Aslında Malta’da hayat her şekilde güzel olabilir. İyi yiyecekler, astropikal Akdeniz iklimi ve adanın eşsiz büyüsü burayı hayatı sevmek (joie de vivre) için ideal bir yer haline getirmektedir.

Gozo Malta'daki takımadalarının ikinci büyük adası ve Malta ile ortak bir geçmişi paylaşmaktadır. Düz tepeleri, çarpıcı vadileri ve sarp kayalıklar ile yeşilliği nefes kesicidir. Adanın etrafındaki sıcak, berrak suları yüzücüler, dalgıçlar ve su sporu meraklıları için bir cennettir.

Önemli Özellikler

Okulun sunduğu tüm zevklere hitap edebilecek sosyal aktivite programları öğrencilerin, Malta'da turistik yerleri görmesi ve gece hayatında iyi vakit geçirmesi için düzenlenmiştir. Ayrıca, bu aktiviteler öğrencilerin dillerini sosyal yaşamda kullanarak daha da geliştirmelerine fırsat verecektir.

Gozo ve Malta Kültür turları, Şiir Akşamları, Opera ziyaret, Dantel yapma, Manzara çizim, Yüzme, Dalma ve dalış, Tekne gezileri, Geziler Balıkçılık, Bisiklete binme ve yürüyüş, barbekü partileri okulun sunduğu aktivitelerden bazılarıdır.

Ekstra Ücretler

Kayıt Ücreti:50 €

Havaalanı Transferi: 25.50€