Eurocentres Toronto

Toronto’nun eğlence merkezinde yer almaktadır ve CN Kulesi, Roger’s Cenre ve Air Canada Centre’a yakın olan Eurocentres Toronto çok sayıda dükkana, restorana, gece kulübüne ve bütün temel ulaşım araçlarına yalnızca beş dakikalık yürüme mesafesindedir. Toronto’nun yepyeni olanakları içerisinde büyük konforlu sınıflar, öğrenme merkezi, ilave bilgisayarlar, paralı otomatik makineler ve langırt’ın olduğu bir öğrenci bilgisayar odası ve öğrenci salonu vardır.

Bölge Bilgisi

"Kötü yanları olmayan New York", muhtemelen Toronto'yu en iyi anlatan ifadedir. 3 milyon insanın yaşadığı bu hareketli şehir, halk festivalleri, uluslararası restoranlar ve çok yönlü müzik faaliyetleriyle inanılmaz bir kültürel çeşitlilik, çoğunlukla kozmopolitan bir yaşam sunmaktadır. Ancak büyük olmasına rağmen şehir açıklık anlayışını ve huzurunu kaybetmemiştir. Geniş parklar, mükemmel şekilde işleyen modern ulaşım sistemi ve meşhur temizliği Toronto'yu örnek bir şehir yapmaktadır.

Toronto inanılmaz çeşitli eğlence ve kültürel cazibeye ev sahipliği eder. Dünyanın en yüksek binası olan CN Kulesi ve Toronto'dan yarım saatten biraz fazla mesafedeki ünlü doğal güzellik Niagara Şelalesi görülmesi gerek yerlerdir. Ayrıca, birkaç profesyonel spor takımına da (buz hokeyi, basketbol, beysbol) ev sahipliği eder ve New York ve Los Angeles'dan sonra Kuzey Amerika'daki en önemli üçüncü canlı tiyatrosuna sahiptir (Toronto Kuzey Hollywood olarak bilinir). Yaz ayları şehre, Caribana eğlencesi ve heyecanından (yıllık Caribbean Festivali) yıllık Jazz Festivalimizin mükemmel sesine kadar inanılmaz çeşitli festivaller getirir. Toronto ve Kanada'nın tarihine hayat veren sayısız müze, sanat galerisi, gece kulübü ve kültürel cazibeyi de eklediğiniz de görecek çok manzaranız ve yapacak çok şeyiniz olacak.

Önemli Özellikler

Yaşam Giderleri

Genel giderler
Bir kafede öğle yemeği yaklaşık 5 CAD (Kanada doları)
Sinema bileti yaklaşık 10 CAD tiyatroya giriş 15-30 CAD arasında (okula grup indirimi vardır)
Kulüp/diskoya giriş yaklaşık  10 CAD
Aylık TTC geçişi  99.75 CAD
Haftalık TTC geçiş  30 CAD

Cep harçlığı
Tam pansiyonlu özel bir evde kalan biri için haftalık 100 CAD (yol ve kişisel masrafları karşılamak için) ve yürüme mesafesinde bir otelde kalan biri için haftalık 250 CAD (öğle ve akşam yemeği ve kişisel masrafları karşılamak için); alışveriş ve eğlence eklendiğinde daha fazladır.

Sosyal Aktiviteler

Eurocentres faaliyetleri
okul tarafından uluslararası Öğle yemekleri, partiler, diskolar, müzeler, pazarlar, festivaller, paten, borsa, kanoyla Toronto Adası turu, tekne turları, profesyonel spor faaliyetleri ve doğal yaşamın harikalarından biri olan Niagara Şelalesi'ne, Algonquin Park'ın bozulmamış doğasına, Canada'nın Harikalar Diyarı'na (Canada'nın Disney World'e cevabı), Ottawa ve Montreal'e geziler – ayrıca whitewater rafting, ve hayal edebileceğinizden daha fazla kış & yaz sporu düzenlenmektedir.


Örnek sosyal faaliyet programı

Aşağıdaki ziyaretlerle Toronto'yu tanıma: CN Kulesi Toronto Yürüyüşleri Ontario Bilim Merkezi Ontario Nehri Gezintisi Docks, şehirdeki en büyük gece kulüplerinden biri Ontario Sanat Galerisi Restoran ziyaretleri Legislative Assembl Amerikan Ligi Beysbolu NBA Basketbol Buz Hokeyi


Örnek gezi programı

Niagara Şelalesi New York Şehri (4 Gün) 4 Günlük Fransız Kanada Turu: Montreal, Quebec Şehri ve Ottawa Algonquin Ulusal Parkı Canada's Wonderland Amusement Park (Kanada Harikalar Diyarı Eğlence Parkı) Below is one example of regular excursions that can be booked locally at the school.

Extra ücretler

Havalanı transfer: 140 CAD

Kayıt ücreti: 155 CAD

Konaklama yerleştirme ücreti: 200 CAD