EC Malta dil okulu konaklama seçeneklerinde St. Julians bölgesinde bulunan aile yanı konaklamalardan, okul yurtlarına, apart dairelerden otellere kadar bir çok farklı konaklama alternatifini barındırmaktadır.

Aile yanı konaklamaları tercih ederek günlük hayatı detayları öğrenebileceğiniz ve sınıf dışında da İngilizce pratiği yapabileceğiniz en iyi seçenektir. EC Malta Dil Okulu ile çalışan ve öğrenci misafir eden kaliteli ve tecrübeli aileler arasından seçildiği için güvenli ve rahat bir ortamda eğitiminizi sürdürebilirsiniz. Aile yanı konaklamalarda kahvaltı ve akşam yemeği konaklama ücretine dahil olduğu için özellikle yemek sorununu ortadan kaldırmak mümkündür. Çift kişilik ya da tek kişilik odalardan birini tercih edebilirsiniz. Aileler okula 10 - 30 dakika otobüs mesafesindedir ve özenle seçilir. Havlu ve nevresim aile tarafından sunulur fakat plaj havlunuzu getirmeniz gerekmektedir.

Aile yanı Superior - Daha titiz öğrenciler için özel aile yanı konaklamayı öneriyoruz. Burada tek kişilik oda ve kendinize ait bir banyo sunulmaktadır. Superior aile yanı konaklamalar çok fazla sayıda olmadığı için nerdeyese tüm yıl boyunca dolu olabilmektedir. Superior ailelerde de kahvaltı ve akşam yemeği konaklama ücretine dahildir ve sadece tek kişilik odalardan oluşmaktadır. Havlu ve nevresim aile tarafından sunulur fakat plaj havlunuzu getirmeniz gerekmektedir. Aileler okula 10 dakika yürüyüş mesafesinden 20 dakika otobüs mesafesine kadar farklı mesafede bulunan ailelerden seçilmiştir.

Dairelerde Konaklama - bağımsız bir hayat sürmek isteyen öğrencilerin tercih ettigi ve sadece EC öğrencilerinin kullandığı dairelerde kendi yemeğinizi kendinizin yapabileceğiz konaklama seçeneğidir Daireler okula 3 - 15 dakika yürüme mesafesindedir. Apartlar bar, cafe ve restoranlara çok yakındır. Her apartta birkaç yatak odası, mutfak, banyo ve oturma odası bulunur. Çift kişilik ya da tek kişilik odalardan birini tercih edebilirsiniz.

Yurtlar - kendi yemeğinizi kendiniz yapma ve farklı ülkelerden gelen öğrencilerle tanışmak ve farklı kültürleri tanımak için en ideal konaklamadır. Carlton Yurdunun 47 odasında klima, 2 tane çift kişilik yatak, mini buzdolabı, TV ve lüks banyo bulunmaktadır. Çift kişilik ya da tek kişilik oda tercihinde bulunabilirsiniz. 20 dakika yürüyüş mesafesinde olan Ekonomik Yurt, konum olarak Sliema ve St. Julians arasında ki 5 km'lik sahil şeridin üzerindedir. Yurdun önünde geçen otobüslerle 10 dakikada EC Malta Dil Okuluna ulaşabilirsiniz. okula.

  Tümü klimalı, halıflex kaplı 47 adet çift kişilik oda

  Odalarının tamamında gardrop, masa, TV, mini buzdolabı ve banyo

  Tam donanımlı ortak mutfak

  Deniz manzaralı yemek salonu

  Serinleme havuzlu geniş teras

  Ücretli çamaşır yıkama servisi

  Kablosuz internet bağlantısı

  10 bilgisayarlı internet cafe

  24 saat resepsiyon

  Haftada bir kez konaklama temizliği

  Haftada bir kez havlu ve çarşafların değişimi