EC ENGLISH LANGUAGE SCHOOLS

Başta Londra olmak üzere Brighton, Cambridge ve Cape Town'da şubeleri vardır. Öğrenmeyi garanti eden nadir okullar arasında yer alan EC okulları ISO kalite belgesine sahiptir. Her sene, yaklaşık 100 ülkeden, binlerce öğrenciye dil eğitimi imkanı sağlayan okul, geniş kurs seçenekleriyle 16’dan 50’li yaşlara kadar tüm öğrencilere hitap etmeyi başarmıştır. Bunu, benimsediği eğitim yöntemleri ve öğrencileriyle yakından ilgilenmesiyle sağlar.

EC Malta şubesi 1991 yılında kurulmuştur. Okul özellikle dil eğitimi ve öğrencilerine sunduğu imkanları ile büyük ün yapmıştır. 18 yıldır hizmet veren okul, Malta'daki 52 dil okulu içinde en iyi eğitim veren okullarindan bir tanesidir.  Malta’da ISO 9001 kalite sertifikasına sahip az sayıda okuldan biri olan EC Malta dil okulu ayrıca Malta Eğitim Bakanlığı onaylı ve FELTOM üyesidir. 2 kurs binası, 6 yurt binası ve toplam 62 sınıfı bulunan okulda, tüm sınıflar klimalı ve aydınlıktır. Bu sınıflardan 12 tanesi küçük gruplar ve özel dersler için özel olarak dizayn edilmiştir. Toplamda kış sezonunda 630 öğrenci kapasiteli olan EC Malta dil okulu, yaz aylarında sabahçı ve öğlenci grupları oluşturarak öğrenci sayısını 1000’ e çıkarmaktadır. Yeniden dekore edilen öğrenci salonunda geniş ekran Plazma TV, Playstation ve DVD player bulunmaktadır. Ayrıca sadece öğrencilerin kullanmasına izin verilen 12 bilgisayarlı bilgisayar odası bulunmaktadır.

Okul binasında ayrıca 47 bilgisayarlı bir Internet Cafe, kablosuz Internet ağı, kütüphane, TV ve video odaları ile bahçe şeklinde dizayn edilmiş mükemmel bir teras ve giriş katında kafeler bulunmaktadır. EC Malta dil okuluna kayıt yaptıran tüm öğrenciler, tüm yaz sezonu boyunca 5 yıldızlı Corinthia Marina Otele ait havuza ve plaja ücretsiz olarak girebilirler, tüm yıl boyunca kullanabilecekleri spor salonuna ücretsiz olarak üye olurlar ve burası okuldan sadece birkaç dakikalık yürüyüş mesafesindedir.

EC Dil Okulu, İngiltere'deki okullarının bir şubesi olarak Matla'da AB standartlarına uygun olarak kurulmuştur. Okulda öğrencilere, çalışanlara ve yetişkinlere yönelik farklı kurs türleri bulunmaktadır. EC Malta dil okulunda farklı taleplere cevap verebilmek için, Genel İngilizce Kursu (her seviye için), Yoğun İngilizce Kursu Mini Gruplar, Birebir özel dersler, Cambridge sınavlarına yönelik kurslar, IELTS sınavına hazırlık kursları, İş İngilizcesi için grup ve birebir kurslar ve 50 yaş üstü bireyler ve gruplar için kurslar bulunmaktadır. İş İngilizcesi programlarına dahil olan iş adamlarına özel business lounge imkanı sunulmaktadır.

Bölge Bilgisi

EC Dil Okulu, Malta'nın en kaliteli dil okullarından biri olup Malta'nın en canlı şehri ve cenneti olarak da sayılan St. Julians'ta kurulmuştur. St Julians'ta çok sayıda restoran, cafe, gece kulübü ve bar bulunmaktadır. Okul, alışveriş merkezlerine çok yakın bir mevkide yer almaktadır ve modern binasıyla dikkati çekmektedir.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Okul her ay sosyal aktivite programları düzenlemektedir. Bunların içinde, kültürel ve tarihi geziler, partiler, sinema ve tiyatro akşamları, eğlence parkı ve ünlü plajlara geziler düzenlenmekte; ayrıca, yakın adalara tekne turları yapılmaktadır.

Ekstra Ücretler

Kayıt Ücreti:40€

Havaalanı Transferi:15€