LSI - Vancouver

4O yılı aşkın süredir başarılı bir dil eğitimi vererek dünya çapında binlerce öğrenciyi memnun eden LSI Merkezleri, eğitim için mükemmel bir çevre sağlar. LSI School; az kişilik sınıfları, verdiği düzenli kişisel danışmanlık, etkili kurs tasarımı, kalite kontrollü aile yanı konaklamaları, özenle seçilmiş öğretmenleri, modern materyal ve kaynaklarla donatılmış sınıflarıyla eğitimini başarıyla sürdürmektedir.
LSI Vancouver şehir merkezinde modern bir ofis binasının 1. Katında yer almaktadır. Binada internet erişimli bilgisayar odası, multimedya bireysel çalışma materyelleri ve mutfak hizmetleri sunulmaktadır. Okul; otobüs, deniz otobüsü ve tren gibi ulaşım araçları ile şehrin ana aktivitelerine rahat ulaşılabilecek bir yerde yer alır. Ayrıca galeri, müze, tiyatro binaları gibi tüm çekici merkezler okula yürüme mesafesindedir.

Vancouver

Vancouver, Toronto ve Montreal’dan sonra Kanada’nın üçüncü en büyük şehridir. Dünyanın en güzel, temiz ve güvenli şehri olarak bilinen Vancouver 2006 yılında dünya sıralamasında 1. Olmuştur. Vancouver Liman şehiridir ve  çok uzun zamandır dünyanın en görkemli şehirlerinden biri olarak tanınmaktadır. Karla kaplı Coastal dağları ile Pasifik Okyanusu arasında yer alan Vancouver, şaşıtıcı doğal güzellikler şehridir. Aynı zamanda uluslararası ziyaretçilerin isteyebileceği her şeye sahip modern bir şehirdir. Şehir merkezinde şık butikler  ve restaurantlar, Gastown’da ilk milletlere ait el sanatları ürünler ve Granville adasında ünlü kamu pazarı bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Sosyal programlar Bir çok ülkeden yeni arkadaşlar edinmenizi ve dil pratiği yapmanzı sağlamaktadır. Vancouver’ın meşhur ekonomik restoranlarını,kahve dükkanlarını gezmenin yanında sosyal program; plajda geçirilen günleri,Vancouver’ın dünya standartlarındaki profesyonel takımlarının spor karşılaşmalarını ve Victoria’ya, Rocky dağlarına ve Whistler’a düzenlenen hafta sonu gezilerini içerir. Education Camp öğrencilerine dil gelişimi açısından önemli rol oynayan sosyal aktivitelere katılmalarını önermektedir.

Extra ücretler

Kayıt ücreti: 150 CAD

konaklama yerleştirme ücreti: 150 CAD

Havaalanı transferi: 95 CAD