LSI - TORONTO

4O yılı aşkın süredir başarılı bir dil eğitimi vererek dünya çapında binlerce öğrenciyi memnun eden LSI Merkezleri, eğitim için mükemmel bir çevre sağlar. LSI School; az kişilik sınıfları, verdiği düzenli kişisel danışmanlık, etkili kurs tasarımı, kalite kontrollü aile yanı konaklamaları, özenle seçilmiş öğretmenleri, modern materyal ve kaynaklarla donatılmış sınıflarıyla eğitimini başarıyla sürdürmektedir.
LSI Toronto Kanada’nın en büyük şehrinde en güzel yerleşim alanlarından biri olan Rosedale’de yer almakta ve bölgenin sunduğu her şeyi keşfetmenizi sağlayacak biçimde uygun konumlandırılmıştır. Okul klimalı sınıfları, bahçesi, öğrenci salonu, mutfak hizmetleri ve ücretsiz internet erişimi sağlayan öğrenci bilgisayar odasıyla, benzersiz bir modern binanın 2. Ve 3. Katlarında yerleşmiştir.

Bölge Bilgisi

Toronto  Kanada’nın ana ticaret ve kültür merkezi olmasının yanında, ülkenin en büyük şehridir. Bu yüzden ister spor fanatiği, ister hip hop tutkunu, ister opera hayranı olun; Toronto eğlenmeniz için sayısız etkinliğe sahiptir. 3 milyon insanın yaşadığı bu hareketli şehir, halk festivalleri, uluslararası restoranlar ve çok yönlü müzik faaliyetleriyle inanılmaz bir kültürel çeşitlilik, çoğunlukla kozmopolitan bir yaşam sunmaktadır. Kayak yapabileceğiniz, müzik festivallerine katılıp, dünya mutfaklarından yeni yemekleri tadabileceğiniz şehirde sinema,titaro,sanat galerileri, alışveriş merkezleriyle her günü eğlenceli ve dolu dolu geçirmeniz garantidir.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Sosyal programlar birçok ülkeden yeni arkadaşlar edinmenizi ve dil pratiği yapmanzı sağlamaktadır. LSI Toronto’daki sosyal aktiviteler, yazın piknik, kışın buz pateni ve yıl boyu Niagara Şelalelerine, tarihi yerlere ve güzel doğal parklara gezileri kapsamaktadır. Education Camp öğrencilerine dil gelişimi açısından önemli rol oynayan sosyal aktivitelere katılmalarını önermektedir.

Extra ücretler:

Kayıt ücreti: 120 CAD

Konaklama yerleştirme ücreti: 150 CAD

Havaalanı transferi: 100 CAD