Kaplan Aspect Vancouver

Kaplan Aspect Pacific Language Institute (Pasifik Dil Kurumları) (PLI) 1988’de kurulmuş ve geçen 20 yıldan beri yüksek akademik standartları ve yenilikçi öğretim teknikleri sayesinde uluslararası bir ün kazanmıştır.

Kaplan Aspect PLI Vancouver ünlü Robson caddesine yakın, Vancouver’ın merkezinde 3 İngilizce okuluna sahiptir. Şehir merkezindeki okullar, muhteşem alışveriş bölgesinden, göz alıcı limanından ve dağ manzaralarından sadece birkaç adım uzaklıkta, Vancouver’ın popüler ve güvenli bölgesinde bulunmaktadır. Çok ünlü Whistler Dağı gibi kayak merkezlerine ve Kanada’nın güzel ulusal parklarına kolayca ulaşılabilmektedir. Mükemmel dil öğrenim tesislerinde, aydınlık, iyi donanımlı sınıflar ve internet erişimi olan bilgisayarlı multimedya merkezi bulunmaktadır

Bu okulda çok çeşitli uluslardan gelen öğrencilerle birlikte kaliteli ve tecrübeli öğretmenlerdan İngilizceyi hızlı bir şekilde öğreneceksiniz.

Okul aynı zamanda Languages Canada’nın akredite edilmiş bir üyesidir.

Bölge Bilgisi

Kanada'nın batı kıyısındaki Vancouver, dünyanın en güzel şehirlerinden biridir. Vancouver'ın ılıman iklimi bütün bir yıl dış mekan eğlencesine olanak sağlar ve şehir yıl boyunca çeşitli sanat ve kültür festivaline ev sahipliği eder. Uluslar arası bir şehir olan Vancouver çok sayıda dükkan ve restorana sahiptir. Whistler Blackcomb gibi yakınlardaki birçok tatil yerinden birinde kayak yapbilir, Stanley Park’ın harika manzarası ve plajını keşfedebilir, Granville Adası’nda ve ünlü halk pazarında dolaşabilir, Vancouver’ın sayısız müzelerini ve galerilerini gezebilir, English Bay’de (İngiliz Koyu) yelkenli kullanmayı öğrenebilirsiniz.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Okul orada geçirdiğiniz zamanın olabildiğince eğlenceli geçmesini sağlamak için çalışmaktadır. Tecrübeli aktivite koordinatörleri; zevkinize, bütçenize ve zamanınıza uygun, çok çeşitli sosyal, kültürel ve sportif aktiviteleri sunmaya özen gösterir.

Vancouver Etkinlikleri

Extra ücretler

Kayıt ücreti:110 CAD

Konaklama yerleştirme:230 CAD

Havaalanı transferi: 100 CAD