KONAKLAMA

Aile yanı

Aile yanı konaklama, farklı bir kültürü öğrenmek isteyen öğrenciler için idealdir. Ev sahibinizle birlikte yemek yediğiniz her gün, rahat ve doğal bir ortamda İngilizce konuşmanın faydalarını göreceksiniz. Kaplan Aspect aile yanı konaklamaları, size güvenli ve konuksever bir ev ortamı sunmak için özenle seçmekte ve ev sahibi aileleri sürekli denetim altında tutmaktadır.

Oda tipi: İki ve tek kişilik

En küçük yaş: 16

Yemek: 14 öğün/hafta

Oda-kahvaltı-öğle-akşam yemeği-tek kişi-haftalık: 195 AUD

Öğrenci Apartman Dairesi

Kaplan Aspect Toronto öğrencilerine Cromwell Süitleri’nde stüdyo tipi, tek veya iki yatak odalı apartman daireleri sunmaktadır. Okula yakın olan apartmanlar, ücretsiz kablosuz internet erişimi, 24 saat resepsiyon ve ücretsiz çay ve kahve sunmaktadır!

Oda tipi: İki ve Tek kişilik

En küçük yaş: 18

Yemek: Yemeksiz

RESIDENCE COLLEGE HOTEL

Toronto Üniversitesine yakın Kaplan aspect dil okuluna kısa yürüyüş mesafesinde etrafı café ve restaurantlarla çevrili bir bölgede kurulmuştur. Rahat ve özgür yaşam ortamı isteyen öğrenciler için ideal bir seçenektir. Öğrenciler için tek ya da iki kişilik oda seçenekleri mevcuttur ve tüm odalarda bi yatak, çalışma ünitesi, telefon ve banyo bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerin ek ücret karşılığı kapalı yüzme havuzu, spor salonu, tenis ve squash salonundan yararlanma olanağı mevcuttur.