Konaklama Seçenekleri

IH Vancouver öğrencilere aile yanı, yurt ve öğrenci evi konaklama seçeneği sunmaktadır.

Aile yanı konaklama

Konaklama ile ilgili seçim yaparken rahatlık, güvenlik, konum ve bütçenize uygun olması sizin için en önemli faktörlerdir. Okul tecrübeli konaklama servisiyle öğrencilerin istek ve ihtiyaçlarına en uygun konaklamayı ayarlamaktadır. İngilizcelerini geliştirmek ve Kanada kültürünü daha yakından tanımak amacıyla birçok öğrenci aile yanı konaklamayı tercih etmektedir. Aile yanı konaklama size sıcak ve destekliyici bir ortam sunar. Aile yanı konaklama tercih ettiğinizde sadece konaklayacağınız bir yer değil aynı zamanda ömür boyu hatırlayacağınız tecrübe ve yaşam biçimini tadarsınız. Herşeyden önemlisi İngilizcenizin gelişimde hedefinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Ayrıca Kanada kültür ve gelenekleri hakkında bilgi edinme ve paylaşmanın en güzel yoludur.

Aile yanı konaklama tek  kişilik oda ve günde üç öğün yemeği içermektedir. Genellikle aileler okula toplu taşıt araçları ile 20-40 dakika arası uzaklıktadır.

Oda-kahvaltı-akşam yemeği-tek kişi-haftalık:189 CAD

Oda-kahvaltı-öğle-akşam yemeği-iki kişi-haftalık: 210 CAD

Banyolu oda- kahvaltı-öğle-akşam yemeği-iki kişi- haftalık: 290 CAD

Yurt konaklaması

Yurtlar okula yaklaşık 10 dk otobüs mesafesindedir ve toplam 22 oda bulunmaktadır. Banyo, mutfak, çamaşır yıkama üniteleri öğrenciler tarafından ortak kullanılmaktadır. Bu seçenek yetişkin öğrenciler için uygundur ve yemek sağlanmaz.

Öğrenci evi konaklaması

Birkaç öğrencinin birlikte aynı evde yaşadığı konaklama türüdür. öğrenci evleri okula yaklaşık 10 dk otobüs mesafesindedir. banyo, mutfak, çamaşır yıkama üniteleri öğrenciler tarafından ortak kullanılmaktadır. Bu seçenek yetişkin öğrenciler için uygundur ve yemek sağlanmaz.

Oda-yemeksiz-iki kişi-haftalık: 112 CAD