Internatinal House - Vancouver

IH Vancouver şehir merkezine birkaç dakika uzaklıkta Kitsilano plajı, birçok cafe, restorant ve şehrin güzel konaklama olanaklarına yürüme mesafesindedir. IH Toronto maksimum 9 kişilik sınıfları, boş zamanlarınızı dolduracak sayısız aktiviteleri, güvenlik ve rahatlığı ile size hayatınızda yaşayacağınız en güzel anları tattıracaktır.

Bölge Bilgisi

Vancouver,  Kanada’nın ikinci büyük şehridir ve 2004 yılında, Conde Nast Traveller tarafından Amerika kıtasının en iyi şehri seçilmiştir. Şehir 560.000 nüfusuyla 2 milyonluk bir nüfusu barındıracak yüzölçümüne sahiptir ve British Colombia eyaletinin en büyük şehridir. Vancouver olağanüstü bir doğaya ve çok hareketli bir şehir merkezine sahiptir ve şehirde 180’den fazla kamuya ait park bulunur. Çeşitli servis ve programlarindan dolayi birçok ödül almıştır. Birleşmiş Milletlerden alınan Sosyal Hizmetlerde Yenilik ( Innovation in Public Service) ödülüde bunlardan biridir. Yüksek yaşam standartlarına sahip, kayak, yüzme ve tırmanma gibi sosyal aktivitelerin günlük hayatın bir parçası olduğu bir şehirdir.

Vancouver’ın uluslararası atmosferi, çok kültürlü yapısı, doğal güzellikleri, dağları, gölleri, parkları ve plajları öğrencilere hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim sunmaktadır.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Okul öğrencilerin keyifli vakit geçirmesini ve yeni arkadaşlar edinerek İngilizce pratiği yapmalarını sağlamak amacıyla sosyal aktivite programları düzenlemektedir. Futbol ve bowling turnuvaları, sinema günleri, şehir gezileri, tekne turları, doğa gezileri,yetenek yarışmaları gibi aktiviteler düzenlenmektedir.

Extra ücretler

Kayıt ücreti: 125CAD

Konaklama yerleştirme ücreti:200 CAD

Havaalanı transfer:75 CAD