Konaklama Seçenekleri

Toronto’da Aile Yanı Konaklama

Konaklama ile ilgili seçim yaparken rahatlık, güvenlik, konum ve bütçenize uygun olması sizin için en önemli faktörlerdir. Okul tecrübeli konaklama servisiyle öğrencilerin istek ve ihtiyaçlarına en uygun konaklamayı ayarlamaktadır. İngilizcelerini geliştirmek ve Kanada kültürünü daha yakından tanımak amacıyla birçok öğrenci aile yanı konaklamayı tercih etmektedir. Aile yanı konaklama size sıcak ve destekliyici bir ortam sunar. Aile yanı konaklama tercih ettiğinizde sadece konaklayacağınız bir yer değil aynı zamanda ömür boyu hatırlayacağınız tecrübe ve yaşam biçimini tadarsınız. Herşeyden önemlisi İngilizcenizin gelişimde hedefinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Ayrıca Kanada kültür ve gelenekleri hakkında bilgi edinme ve paylaşmanın en güzel yoludur.

Aile yanı konaklama tek  kişilik oda ve günde üç öğün yemeği içermektedir. Genellikle aileler okula toplu taşıt araçları ile 15-40 dakika arası uzaklıktadır.

Oda-kahvaltı-öğle-akşam yemeği-haftalık-tek kişi: 210$

IH Toronto Öğrenci Evleri

Bu büyük evler 8 oda, ortak kullanımlı büyük mutfak ve banyolardan oluşmaktadır. Evlerde kablosuz internet ve bilgisayar, telefon hattı, kablolu televizyon ve her odada TV seti, teras, arka bahçe bulunmaktadır.

Oda-yemeksiz-tek kişi-haftalık: 210$

Yurt

Kısa süreli kalmayı planlayan ve daha çok yalnız olmak isteyen öğrenciler için özel ve üniversite yurtlarında konaklama şansı bulunur. Zamana ve sezona göre yurt seçeneği değişmektedir. Yılboyu açık yurtlarda bulunmakla beraber kış ve bahar aylarında kapasite sınırlıdır. Yaz aylarında daha fazla yurt bulunmakla beraber erken rezervasyon tavsiye edilir.