International House - Toronto

International House Toronto tarihi Blake Mansion bulunmaktadır. Toronto’nun merkezinde bulunan okul binası hükümet tarafından tarihi bina olarak ilan edilmiştir. Okul Yonge ve Bloor’a sadece birkaç dakikalık yürüyüş mesafesinde ve birçok trendi dükkan, café, restaurant, kültür merkezi ve turistik ilgi çekici mekanlara çok yakındır.

IH Toronto, mevcudun ortalama 9'u bulduğu maksimum 12 kişilik sınıfları, boş zamanlarınızı dolduracak sayısız aktiviteleri, güvenlik ve rahatlığı ile size hayatınızda yaşayacağınız en güzel anları tattıracaktır.

Bölge Bilgisi

Toronto heyecanı ve güzellikleri ile canlı bir şehirdir. İngilizce öğrenirken dünyanın her köşesinden edineceğiniz arkadaşlarınızla birçok farklı kültürler hakkında bilgi ve deneyim edineceksiniz. Kanada’nın en büyük ve dünyanın en kosmopolitan şehri Toronto birçok kez dünyanın yaşanılabilecek en iyi şehri seçilmiştir.

Premier lig Baseball takımı, dünyaca ünlü restaurantları ve Kuzey Amerika’nın en ünlü binaları ile Toronto’da herkes için görülecek çekici bir şeyler vardır.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Okul öğrencilerin keyifli vakit geçirmesini ve yeni arkadaşlar edinerek İngilizce pratiği yapmalarını sağlamak amacıyla sosyal aktivite programları düzenlemektedir. Futbol ve bowling turnuvaları,sinema günleri,şehir gezileri, tekne turları, niagara şelalesi gezileri,yetenek yarışmaları ve sanat galerisi gezileri gibi aktiviteler düzenlenmektedir.

Extra ücretler

Kayıt ücreti: 100$

Havaalanı transfer:100$

Konaklama yerleştirme: 195$