Konaklama Seçenekleri

Aile yanı Konaklama: Güney Kaliforniya’nın yerel kültürü ve yaşamıyla bütünleşerek bir aile yanında konaklamak, dili yaşarken öğrenmek için iyi bir fırsattır. Aileler okuldan en fazla 60 dakika uzaklıktadır. Özel olarak seçilen ailelerin konaklama imkanları şöyledir:

Yarım Pansiyon (sabah kahvaltısı + akşam yemeği)

Yurt: Intrax San Diego Merkezi yurt tarzı bir yerleşim, ortak mutfak ve çamaşırhanesiyle bağımsız bir yaşam sürebileceğiniz birkaç öğrenci evi ile çalışır. Tüm Öğrenci Evleri okula en fazla 20 dakika uzaklıktadır.

Vantaggio Suites State: Okula 15 dakika uzaklıktadır. Tek kişilik veya iki kişilik olan odalarından TV ve mini bar bulunur. Ayrıca bir oturma alanı ve internet bağlantısının olduğu bir bilgisayar odası vardır.

Residence Club: Konaklama ve yemekler yurt tarzındadır. Ortak mutfak kullanımı da olabilir.

Oteller:

500 West Hotel: San Diego’nun merkezinde okula 10 dakikalık uzaklıkta yeralır. Tek ve çift kişilik odalarda telefon ve ücretsiz internet bağlantısı imkanı sunar. Bunun yanında ortak oturma alanı ve çamaşırhane olanağı vardır.

Hotel Occidental: Avrupa Tarzı bir butik oteldir. Balboa Park civarında San Diego merkezde yeralır. Tek veya çift kişilik odaları vardır. Ücretsiz internet, dvd çalar, televizyon ve mutfak bulunur. Kahvaltı fiyata dahildir.

Aile yanı

Standart Aile yanı-oda -kahvaltı, akşam yemeği -tek kişi: $ 245

Yurt

Vantaggio Suities State - banyolu oda - yemeksiz- tek kişi: $ 295

Vantaggio Suities State - banyolu oda – yemeksiz- iki kişi : $ 129

Otel

500 West Broadway : $ 215 -  $ 275 (temmuz, ağustos ve eylül)

Hotel Occidental      

Banyolu oda – kahvaltı – tek kişi: $ 310

Oda – kahvaltı – tek kişi           : $ 250