INTRAX International Institute – San Diego

Intrax International Institute San Diego, San Francisco Chicago ve Vancouver şubelerinde her sene yaklaşık 8000 öğrenciye eğitim hizmeti veren özel bir dil okuludur. 1993’ten beri yabancı öğrencilere Genel İngilizce, TOEFL & TOEIC hazırlık, İş İngilizcesi, staj ve gençlik programları alanında eğitim vermektedir.

Intrax San Diego’nun Genel İngilizce, İş İngilizcesi eğitimi veya TOEFL hazırlık kursu gibi birçok alanda dil eğitimi verir. Rahat Güney Kaliforniya kültürü, sörf, güzel kumsallar, dünyanın en büyük hayvanat bahçesi, tüm yıl güneşli hava ve daha da fazlası buradadır. 

Bölge Bilgisi:

Intrax International Institute Gaslamp Quarter civarında, San Diego’nun merkezindeki World Trade Centre’de yeralır. Sadece yürüme mesafesinde mağazalar, çeşitli restoranlar, sanat galerileri, müzeler, tiyatrolar ve canlı bir gece hayatı öğrencileri beklemektedir. Ayrıca, okuldan tüm toplu taşıma araçlarına ulaşım kolaydır.

Okulun bulunduğu şehir San Diego, mükemmel sahil kıyıları , iklimi ve bembeyaz kumsallarıyla Güney Kaliforniya’nın başta gelen sahil kentlerinden biridir. Rahat Güney Kaliforniya kültürü, sörf, güzel kumsallar, dünyanın en büyük hayvanat bahçesi, tüm yıl güneşli hava ve daha da fazlası buradadır. Hollywood, Disneyland ve Los Angeles’a yakın olan Intrax San Diego Şubesin’de hem eğlenceli vakit geçirebilir hem de dil eğitimi alınabilir.

Önemli Özellikler:

Okulun Sağladığı İmkanlar:

Sosyal Aktivite Programları:

Intrax’ta birçoğu ücretsiz ya da indirimli olan aktivite ve kulüplere katılabilirsiniz. Intrax aktiviteleri ve kulüpleri San Diego’yu keşfetmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için mükemmel bir fırsattır. Bu aktivitelerin içinde ücretsiz kahvaltılar, yoga dersleri, beyzbol maçları, San Diego gezileri ve birçoğu yeralır.

Fiyata dahil hizmetler:

Extra Ücretler

Kayıt Ücreti                      : $ 100

Ders Meteryali                  :$   80

Konaklama Bulma Ücret : $ 175

Hava alanı transferi         : $ 115