EC – European Centres – San Diego

Bir asrın üzerindeki deneyimle öncü kuruluşlardan biri olmayı başaran EC Dil Okulları 1905’te kurulmuş bir organizasyonun üyesidir . Merkezi Malta’dadır ve son 12 senede modern metodları ve eğitimdeki yenilikçi yaklaşımlarıyla kendini daha da geliştirmiştir.

New York, Londra, Cambridge, Brighton, Malta, Cape Town, Boston ve San Diego’da şubeleri vardır. ISO kalite belgesine sahip olan EC her sene, yaklaşık 100 ülkeden, binlerce öğrenciye dil eğitimi imkanı sağlayarak geniş kurs seçenekleriyle 16’dan 50’li yaşlara kadar tüm öğrencilere hitap etmeyi başarmıştır.

2008 yılının başında kurulmuş olan EC San Diego Dil Okulu aydınlık sınıfları, kütüphanesi, bilgisayar odaları, televizyon salonları, kantini ve çalışma odasıyla öğrencilerin ders içi ve ders dışında iyi vakit geçirmelerine olanak verir.

EC’de sınıf mevcudu azdır. Karma bir millet mevcuduyla dersler daha da etkili hale gelir. Bunun yanında standart testlerin yapıldığı ve çeşitli kaynakların bulunduğu bilgisayar labaratuvarları öğrencilerin kullanımına açıktır.

Bölge Bilgisi

EC San Diego Dil Okulu ünlü Prospect Street’te yer alır. Mükemmel deniz manzaraları ve sahile yakın olması ile dikkat çeker. Bunun dışında butikler, açık restoranlar ve İspanyol mimarisi bölgeye değişik bir hava katar.

Önemli Özellikler

Okulun Sağladığı İmkanlar

Sosyal Aktivite Programları: Okul her ay sosyal aktivite programı düzenler. Bunlar spor faaliyetleri, su sporları, eğlence parkları, doğa ve California gezileri gibi çeşitli aktivitelerdir.

Fiyata dahil hizmetler:

Ekstra Ücretler
Kayıt Ücreti                 : $ 150
Konaklama bulma       :  $ 80
Hava alanı transferi    :  $ 95