Kaplan Aspect

Yaratıcı ve bağımsız düşünceyi destekleyen eğitim tecrübesi ile Avustralya, akademik ve kişisel gelişim için mükemmel bir yerdir. Burası muazzam uluslararası öğrenci nüfusu ve İngilizcenizi geliştirmenize yardım etmeye hevesli, enerjik, arkadaş canlısı ve yardımcı insanlarıyla dinamik bir ülkedir. Güvenli ve entelektüel Avustralya hayatı, yaşam standartları yüksek ve diğer yerlere oranla daha ucuzdur.

Kaplan Aspect 1967’den beri Dünya çapında İngilizce okulları ve kursları 8 ayri ülke ve 40 farklı sehirdeki İngilizce okullarıyla hizmet veren bir kurumdur. Titizlikle seçilmiş konaklama opsiyonları ve öğrenci desteği ile öğrencilerini her anlamda desteklemektedir.

Kaplan Aspect Perth

Kaplan Aspect Perth Perth’in güzel Kings Parkı’na ve şehir merkezine kısa yürüyüş mesafesindeki konumu tecrübeli, kaliteli ve arkadaş canlısı öğretmenleriyle Şık ve çağdaş bir binada son teknolojiye sahip tesisleri ve merkezi konumuyla hizmet vermektedir.  Binada tam donanımlı ve klimalı 18 derslik, Ücretsiz kablosuz internet erişimi olan, yeni son model bilgisayar laboratuvarı, ödünç kitap veren kapsamlı bir kütüphane, multimedya merkezi ve yemek tesisleri olan geniş bir öğrenci salonu bulunmaktadır. Kaplan Aspect Perth, NEAS tarafından akredite edilmektedir ve English Australia ve ACPET üyesidir.

Sosyal Aktiviteler

Kaplan Aspect öğrencilerinin zamanının olabildiğince eğlenceli geçmesini sağlamaya çalışan. Profesyonel aktivite koordinatörleriyle öğrencilerin; zevkine, bütçesine ve zamanına uygun, çok çeşitli sosyal, kültürel ve sportif aktiviteleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

Extra Ücretler