Eurocentres

Öğrencilere California Üniversitesi kampüsünde eğitim verilmektedir. UCSD kampüsü San Diego’dan yaklaşık yirmi dakikalık mesafede bulunan La Jolla’da yer almaktadır. Bu turist merkezi ve sörf cenneti, Pasifik okyanusunun geniş plajları üzerindeki yüksek kayalıklardan en yükseğe hakimdir. 10 haftalık program çoklu ortam bilgisayar öğrenme merkezi ve dil laboratuvarına sahiptir.

SAN DİEGO

Enfes plajlar, mükemmel bir hava; Kaliforniya'nın en Güneyindeki ebedi baharla kutsanmış çöl ve dağları olan bir sörf cennetinde bulunan San Diego; kültürel zenginlikler, tarihi hazineler ve her zevke uygun spor seçenekleriyle doludur.

Şehirde Old Town (Eski Kent), Del Mar Racetrack (Yarış alanı), San Diego Hayvanat Bahçesi, San Diego Wild Animal Park (Yabani Hayvan Parkı), Sea World (Su Dünyası) gibi gezilip görülmesi gereken çok sayıda yer vardır özellikle San Diego'daki Gas Lamp bölgesi çok sayıda güzel restoranı ve barıyla ünlüdür. Ayrıca hem aşağı San Diego'da hem de La Jolla'da görülmeye değer çeşitli deniz ürünleri restoranları vardır.

Yaşam giderleri

Genel giderler
Bir restoranda tam öğle yemeği yaklaşık 10 dolar
Hafif öğle yemeği yaklaşık 5 dolar
Sinema bileti yaklaşık 6,5 dolar (öğrenci kimliği ile)

Diğer giderler
Öğrenci Servisi Ücreti 4 hafta veya daha kısa süre için 75 dolar, 5 hafta ya da üzeri için 175 dolar
UCSD fotoğraflı kimlik 15 dolar (isteğe bağlı)
UCSD kitaplık kartı 15 dolar (üç aylık)
Sağlık sigortası 140 dolar (Conversation Plus) veya 240 dolar (İletişim & Kültür, Yoğun TOEFL Hazırlığı, Üniversite & Profesyonel Çalışmalar) – öğrencilerin ABD'de geçerli özel sağlık sigortası yoksa.

Cep harçlığı
Haftalık 150 dolar
10 haftalık kurs için kitaplar yaklaşık 250 dolar
4 haftalık kurs için kitaplar yaklaşık 100-175 dolar

Olanaklar
• Modern sınıflar
• Kantin ve bahçe
• Üniversite öğrenci merkezi ve kitapevi

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

La Jolla'daki sörf cenneti her türlü spor faaliyeti için uygundur. San Diego şehrini gece ve gündüz keşfedin – restoranları, dükkanları, tiyatroları, müzeleri, sanat galerileri, Old Town (Eski Kent), Balboa Parkı, dünyanın en büyük hayvanat bahçesi ve ona eş değer Sea World (Su Dünyası).

Faaliyetler
Sea World ya da Disneyland gezilerinden, deniz kayağı, balina izleme ya da çöl gezintilerine çok çeşitli aktivite imkanı sunar. Yelkenden sörfe, danstan savaş sanatlarına çok sayıda kurs türlerine olanak sağlar. Kampüste iki adet yüzme havuzu, 20'den fazla tenis kortu, birkaç spor salonu, tırmanma merkezinin yanı sıra plaj voleybolu ve basketbol sahası vardır.


Gezilecek yerler
Bölgenin plajlardan kanyonlara, dağlardan çöllere sayısız güzellikleri. Las Vegas ve Grand Kanyon'u bile San Diego'dan gidilecek harika yerlerdir. Ve Meksika sınır kenti olan Tijuana yalnızca 30 dakikalık mesafededir.

Örnek sosyal faaliyet programı
Hoş geldin partileri Veda dansı partisi Haftalık Uluslar arası Kafe University recreation (Üniversite gezi) kartı


Örnek gezi programı San Diego Hayvanat Bahçesi Universal Stüdyoları, Los Angeles Sea World Disneyland

Extra Ücretler

Kayıt ücreti: 150 $

Konaklama yerleştirme: 200$

Havalanı transferi:-