KAPLAN ASPECT CAIRNS

Kaplan Aspect Cairns ticari merkez bölgesinde yer alan, modern, klimalı okul binasında eğitim vermektedir. Doğrudan dış balkonlara erişimi olan tam donanımlı sınıflar, Zengin kaynakları olan ve ücretsiz internet erişimi sunan bir çalışma merkezi, Ücretsiz Internet ve eposta erişimi sunan son teknolojiye sahip iki bilgisayar odası, okulun her yerinde kablosuz bağlantı ve ayrıca birçok açık hava eğlence yeri bulunan okulda tecrübeli, kaliteli ve arkadaş canlısı öğretmenlerle İngilizce öğrenmek tam bir keyif olacaktır.

Okul IELTS Sınav Merkezi olmasının yanı sıra NEAS tarafından Akredite edilmiştir ve İngilizce Avustralya Üyesidir.

Cairns

'Down Under' diye de bilinen Avustralya gezip görmek için mükemmel bir yerdir ve dünyadaki en heyecan verici ülkelerden biridir.  Canayakın insanları,halkın refah düzeyinin yüksek olması, sağlık hizmetleri, sivil toplum örgütleri, çevre temizliği, kültürel ve doğal güzellikleri ve rahat yaşam tarzlarıyla hoşunuza gidecek bir ülkedir. Bu nedenle Avustralya eğitim, yaşam, çalışma, tatil ve İngilizce eğitimi açısından ideal bir yerdir. Muhteşem doğa manzarası, yağmur ormanları, dağları ve parıldayan deniziyle Cairns hayran kalacağınız bir şehirdir.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Cairns’de eğlenceli bir eğitim tecrübesi edinmeniz için hiçbir eksik yok. Okulun  tecrübeli aktivite koordinatörleri, zevkinize, cebinize ve zamanınıza uygun olabilecek çok çeşitli sosyal, kültürel ve spor aktivitelerini düzenlemektedir. Cairns’de eğitiminiz süresince;

Extra Ücretler

Kayıt ücreti:195 AUD

Konaklama yerleştirme ücreti: 195 AUD

Havaalanı transferi: Ücretsiz