Kaplan Aspect San Diego

Okul San Diego’nun en güzel yerlerinden biri olan La Jolla’da şık, çağdaş bir binada yer alır, La Jolla’nın müzeleri, galerileri, restoranları ve butiklerine birkaç dakika uzaklıktadır. Ingilizce’yi rahat ve uluslararası bir ortamda kaliteli, tecrübeli ve arkadaş canlısı öğretmenlerden öğrenebileceğiniz bu merkez aydınlık, modern sınıfları ve öğrenci salonu, kablosuz internet erişimi olan, tam donanımlı multimedya merkezi, yüzme havuzu, sağlık merkezi, iş merkezi, sinema salonu, sauna, spor salonu, barbekü imkanları ve ışıklandırılmış tenis ve basketbol sahalarıyla muhteşem apartman dairesi konaklamalarıyla dil eğitimi almak için mükemmel bir yerdir.

Okul aynı zamanda Resmi TOEIC sınav merkezidir ve ACCET akreditasyonuna sahiptir.

Bölge Bilgisi

San Diego, Amerika’ nın yedinci, California eyaletinin de ikinci en büyük şehri olmasına rağmen diğer büyük Amerikan şehirlerinin aksine karmaşadan uzak, sakin bir yaşam ortamı sunmaktadır.

Dört mevsim boyunca ılıman iklimi, hiç bitmeyen güneşi, masmavi Pasifik okyanusu, bir saat uzaklıktaki kayak merkezleri, rahat yaşam biçimi ve ilginç etnik ve kültürel yapısı, San Diego’ nun en önemli  özellikleridir. Rahat ve çekici ortamının yanı sıra müzeler, alışveriş merkezleri ve sanat galerilerine kolay ulaşımı  San Diego bölgesini bir cazibe merkezi haline getirmektedir.

Birçok yüksek teknoloji ve biyomedikal firmaya da ev sahipliği yapan şehir ayrıca içinde barındırdığı University of California San Diego ve San Diego devlet üniversitesi gibi birinci sınıf akademik ve araştırma kurumlarıyla tüm dünyaca tanınır.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Kaplan Aspect eğitim süresince keyifli zaman geöirmeniz için tecrübeli aktivite koordinatörleri ile; zevkinize, bütçenize ve zamanınıza uygun, çok çeşitli sosyal, kültürel ve sportif aktiviteleri sunmak için günün her saati çalışmakta dil gelişiminiz açısından sosyal aktivite programlarına büyük önem vermektedir.

San Diego Etkinlikler

Extra Ücretler

Kayıt ücreti: 110$

Konaklama yerleştirme: yok

Havaalanı transferi: 125$