KAPLAN ASPECT BRISBANE

Kaplan Aspect Brisbane’de muhteşem okulunda  muhteşem eğitim ve sosyal tesisler sunmaktadır. Okul şehir manzarasıyla Brisbane’in merkezi ticaret bölgesinde yer alan modern bir binada eğitim vermektedir. Aydınlık, havalandırmalı ve tam donanımlı sınıflar, kütüphane ve rahat öğrenci salonu, ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet erişimi, bilgisayar donanımlı çalışma odaları ve tecrübeli, kaliteli ve arkadaş canlısı öğretmenlerle öğrencilere yüksek akademik standartta eğitim sunulmaktadır. Kaplan Aspect Brisbane NEAS tarafından akredite edilmiştir ve ACPET üyesidir.

BRISBANE

'Down Under' diye de bilinen Avustralya gezip görmek için mükemmel bir yerdir ve dünyadaki en heyecan verici ülkelerden biridir.  Canayakın insanları,halkın refah düzeyinin yüksek olması, sağlık hizmetleri, sivil toplum örgütleri, çevre temizliği, kültürel ve doğal güzellikleri ve rahat yaşam tarzlarıyla hoşunuza gidecek bir ülkedir. Bu nedenle Avustralya eğitim, yaşam, çalışma, tatil ve İngilizce eğitimi açısından ideal bir yerdir.

Ilıman iklimi ve doğal güzellikleriyle ünlü kent Brisbane ırmağının kenarında kurulmuş, ticaret merkezi, konut toplulukları ve göz alabildiğine uzanan banliyölerle çevrilidir. Şehir çok sayıdaki mağazaları, restoranları, sanat galerileri ve müzeleri ile Avustralya'nın üçüncü en büyük şehridir. Ayrıca çok yakınındaki Sunshine ve Gold Coast şehirleri su sporları ve diğer etkinlikleri ile her yıl binlerce turistin ilgisini çekmektedir. Siz de Brisbane’de büyük uluslararası öğrenci topluluğunun bir parçası olur ve her gün dünya standardında kültür ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Queen Street Mall’un inanılmaz mimarisi içerisinde alışveriş yapabilir, En sevdiğiniz su sporlarını keşfetmek veya bulmak için Moreton Körfezine gidebilir, muhteşem Forest Park’ı ve Lone Pine Koala Barınağı’nı ziyaret edebilirsiniz.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Brisbane eğlenceli bir eğitim tecrübesi edinmeniz için hiçbir eksik yok. Okulun  tecrübeli aktivite koordinatörleri, zevkinize, cebinize ve zamanınıza uygun olabilecek çok çeşitli sosyal, kültürel ve spor aktivitelerini düzenlemektedir. Brisbane’de eğitiminiz süresince;

Extra Ücretler

Kayıt ücreti: 195 AUD

Konaklama yerleştirme: 195 AUD

Havaalanı transferi: 110 AUD