UCEDA INSTITUTE

Öğrencilerin dilde mükemmeliyet kazanmalarını hedef alarak açılmış olan UCEDA’nın Kuzey/Güney Amerika ve Avrupa’da toplam 15 merkezi vardır. UCEDA 20 senenin verdiği tecrübeyle Amerika’da İngilizce dil eğitiminde sayılı okullardan biri haline gelmiştir.

Yüksek kalitede çeşitli kurslar sunmaya çalışır. UCEDA öğrencilerin tüm dersleri anlamasına imkan vermek için ücretsiz özel ders vermektedir. Bu uygulama Amerika’da bir ilktir. Okulun Genel İngilizce, TOEFL hazırlık, İş İngilizcesi ve Öğretmen Kursu öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak içim özel tasarlanmıştır.

Bölge Bilgisi:

UCEDA’nın, Brooklyn’de 3 ve Port Chester’da 1 olmak üzere New York’ta toplam 4 merkezi vardır. Brooklyn, New York’un en popüler şehirlerinden biridir. Daha çok elit kesimin yaşadığı bu bölge hem farklı kültür yapısı, özgün sanat platformları hem de benzersiz mimarisyle diğer  yerleşim bölgelerine göre çok farklıdır. Brookyln Müzesi, Brooklyn Akademi Müzesi ve birçok festival görülmesi gereken etkinlikler içinde sayılabilir.

Önemli Özellikler:

Okulun Sağladığı Olanaklar:

Sosyal Aktivite Programları: Okul çevredeki turistik mekanlara, kültürü tanıma amaçlı sınıfça geziler ve programlar düzenler.

Fiyata Dahil Hizmetler:

Ekstra ücretler:

Kayıt                         : $ 130

Konaklama bulma   : $ 150

Hava alanı transferi: $ 150