GEOS

GEOS birçok farklı milletten öğrenciye eğitim veren uluslararası bir kurumdur. 20 farklı ülkede çok sayıda şubesi bulunmaktadır ve bu şubeler öğrencilerin dil yeteneklerini hızlı şekilde geliştirebilecekleri ve konuşma becerilerini sosyal ortamda arttırabilecekleri renkli, eğlenceli ve aynı zamanda güvenli ortamlarda kurulmuştur. Okul En Güncel Metodlar, gelişmiş metaryal ve olanaklarla eğitim vermektedir.

GEOS Melbourne şehir merkezinde yer alır. Okul şehrin tam merkezine 2 dakika yürüme mesafesindedir. Çevresinde birçok kafe, restoran, bar, mağaza, bankalar bulunmaktadır. Ulaşım araçlarına çok yakın mesafededir. Aradığınız herşeyi okul binasının çevresinde bulmak mümkündür. Okulun 1. Katında Resepsion, Ofisler, Bilgisayar Odası, Serbest Öğrenme Merkezi, Öğrenci Dinlenme salonu, görsel ve İşitsel etkinlikler odası, öğrenci dinlenme salonu, mutfak olanaklari (Mikrodalga Fırın, sıcak-soğuk su vs), 2. Akademik katında resepsiyon, sınıflar, öğretmen odaları ve hazırlık alanı, mutfak olanakları, 3,4, ve 5. katlarında sınıflar, ortak kullanım odaları, mutfak olanakları bulunmaktadır.

GEOS Melbourne donanımlı Öğretmenleri, kaliteli konaklamaları, başarılı sosyal programları, sınırlı tutulan sınıf mevcutları, yüksek kalite standartlarıyla Avusturalya'da eğitim kalitesini onaylayan Ulusal ELT Akreditasyon Programı (NEAS), İngilizce Avustralya (EA) CRICOS (Commonwealth Kayıt Kurumlar ve Ders Denizaşırı Öğrenciler için ) Kurumları tarafından onaylanmıştır.

Melbourne

3,5 milyonun üzerinde nufusuyla Melbourne Avustralya'nin ikinci en büyük şehridir. Avustralya'nın en iyi sahilleriyle ünlü Port Phillip koyunda yer alan şehir olağanüstü güzellikte Park ve bahçelerle donanmıştır. Şehirde Her Mevsim tiyatro, sanat, Restorantlar, ve ceşitli spor etkinlikleriyle karşılaşmak mümkündür.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Her hafta okul sonrası spor karşılaşmaları, şehir gezileri, partiler gibi birtakım eğlenceli aktiviteler düzenlenmektedir. Bu aktiviteler öğrencilerin İngilizce pratik yapması ve değişik kültürlerden yeni arkadaşlar edinmesi için en iyi yoldur. Bazı aktiviteler ücretsiz olmakla birlikte bazıları için ücret talep edilmektedir.

GEOS Aktiviteleri ( Örnektir)

· Salı – Sinema Kulubu: Şehirdeki sinemalara yarı fiyatına giriş

· Çarşamba – Ücretsiz Futbol Aktivitesi

· Perşembe Öğleden Sonra – Bilgilendirme Seminerleri: Yeni kurslar, İş bulma imkanları, Gezi- Seyahat, Eğitim geçiş yolları

· Perşembe Akşam – Akşam yemekleri, yüzme, dalma gibi diğer etkinlikler

· Cumartesi – Düzenli olarak sunulan zengin aktivite seçenekleri.

Örnegin: Büyük Okyanus Yolu, Phillip Adası, Wilson’s Promontory, the Grampians, Hayvanat Bahçesi /Avustralya Hayvanları Parkı, Aussie-

Kurallı Futbol, Sörf Öğrenme, Şarap Bağları Gezisi.

Okulun Sağladığı Olanaklar

· Ücretsiz İnternet / Email

· Kütüphane

· Serbest öğrenme Merkezi - Independent Learning Centre

· Sessiz çalışma alanları

· Bilgisayar Odası

· Dinleme /Listening Odası

· Öğrenci dinlenme salonları

· Kantin ve mutfak olanakları

· Fotokopi Odası

· Wireless Internet

 

Extra Ücretler