Konaklama Seçenekleri

GEOS Brisbane’de öğrencilere aile yanı, apartman paylaşımı, hostel konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Aile yanı konaklama

Aile yanı konaklama Avustralya kültürünü yakından tanımak ve dil pratiği yapmak için en iyi fırsatlardan biridir. Okul tarafından özenle seçilen ve sürekli kontrol edilen aileler öğrencilere içinde yatak, dolap, çalışma masası,sandaliye bulunan kendilerine ait bir oda sunmakta ve 3 öğün yemek sağlamaktadır. Öğrenciler yanında kaldığı ailenin  bir parçası olarak onlarla birtakım ortak akşam ve haftasonu aktivitelerine katılmaktadır bu yeni bir dil öğrenmek ve farklı bir kültür tanımak için bulunmaz bir fırsattır.

Okul aynı ailenin yanına aynı ülkeden birden fazla öğrenci yerleştirmemeye özen göstermektedir.

Oda- kahvaltı-öğle- akşam yemeği tek kişi- haftalık: $210

Hostel

Okul öğrencilere okula yakın mesafedeki küçük hostellerde konaklama seçeneği sunmaktadır. Bu konaklama tipinde iki ya da tek kişi kalabileceğiniz odalar ve diğer öğrencilerle ortak kullanabilrceğiniz banyo ve mutfaklar bulunmaktadır. Extra ücret karşılığı çamaşır yıkama ve telefon hizmeti sağlanmaktadır.

Hostel: A$200

Apartman paylaşımı

Daha özgür yaşamak isteyen öğrencilerin tercihi olan bu tip konaklamada fiyatlar evin yeri ve kalitesine göre haftalık 70- 120 AUD arasında değişmektedir. Bu tip konaklamada öğrenciler elektrik, su, gaz gibi genel giderlerini kendileri karşılamaktadır.