Konaklama Seçenekleri

Ev sahibi bir ailenin yanında ya da öğrenci evinde (isteğe bağlı daire) konaklama. Öğrenci evleri ulaşımı kolay iş merkezinin göbeğinde ve ailelerin evlerine otobüsle en fazla 50 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Aile Yanı: Çocuklu ailelerden tek başına yaşıyan ailelere kadar çok çeşitli ev sahipleri (çoğunlukla orta yaştaki ev sahibeleri) vardır. Tüm ev sahibi aileler, öğrenciler için sağlayabilecekleri ortam gözetilerek  dikkatle seçilir ve denetlenir. Öğrenciler yerleştirilirken evden uzakta olmalarına rağmen kendilerini güvende ve rahat hissetmeleri için özellikle beslenme, sağlık ve dini istekleri göz önünde bulundurulur. Ev sahibi bir aileyle yaşamak demek onların hayatlarını ve aile ortamlarını paylaşmak demektir. Bu, öğrencilerin Avustralya yaşam tarzı hakkında fikir edinmeleri ve günlük yaşam içerisinde pratik yapabilmeleri için eşsiz bir fırsattır.

Oda-kahvaltı-akşam yemeği-tek kişi-haftalık: AUD 215

Öğrenci evi
Eurocentres’in kaliteli konutlarla yıllık anlaşması vardır. Kaliteleri sürekli kontrol edilen konutlar daha özgür olmak isteyen öğrenciler için ideal bir seçenektir. Öğrenci evinde önemli olan dünyanın her yerinden öğrenciler arasındaki ilişkidir ve kısa sürede arkadaş edinerek, birlikte vakit geçirir ve çok eğlenirsiniz. Bu tip konaklamada odalar tek kişiliktir ve öğrenciler kendi öğünlerinden sorumlu olamaktadır.

Oda-yemeksiz-tek kişi-haftalık: AUD 224