EUROCENTRES PERTH

Eurocentres Perth, Avustralya'nın önde gelen otel okullarından "The Australian School of Tourism and Hotel Management" (Avustralya Turizm ve Otel İşletmeciliği Okulu) ile aynı binada, iş merkezlerinin göbeğinde yer almaktadır. Otobüs ve tren istasyonları yakındır ve CAT otobüsleri kapının hemen dışında durmaktadır. Okul bilgisayar laboratuvarı, internet ve e-posta erişimi, öğrenci dinlenme odası ve geniş sınıflar gibi modern ve tam donanımlı olanaklar sunar.

PERTH

Avustralya kalbinizi ele geçirecek. Burası sayısız manzara, şaşırtan coğrafi zıtlıklar ve eşsiz bir çeşitliliğe sahip hayvan türlerinin kıtası. Canlı, kozmopolit şehirleri, görkemli plajları (yaklaşık 37 000 kilometreye kadar uzayan), ünlü dünya mirası bölgeleri, gizemli, neredeyse ıssız Outback ve dikkat çekici bir güzelliğe sahip iç bölgeleriyle Avustralya gerçekten özel bir yer. Ilıman ikliminin ve baş döndürücü manzaralarının yanı sıra, hoşgörülü, sporsever ve cana yakın bir nüfusa sahiptir. Avustralyalılar güzel uluslarıyla gurur duymaktadır ve paylaşmaktan memnun oldukları basit bir yaşam tarzının tadını çıkaran rahat bir havaları vardır. Bu da Avustralya’yı eğitim görmek, çalışmak, yaşamak, tatil yapmak ve İngilizce öğrenmek için ideal bir yer yapmaktadır.

Sıcakkanlı, rahat ve açık hava yaşam tarzıyla bir Batı Avustralya şehri olan Perth İngilizce öğrenmeyi hayatın deneyimi haline getiriyor. Swan Nehri kıyısında kurulan Perth parklara, bahçelere çeşitli mutfak sanatlarıyla övünen restoranlara ve tüm bunların ötesinde çok sayıda bakir beyaz kumsalları ve kristal mavisi denizi olan bir kıyı şeridine sahiptir. Uzun, sıcak ve kurak yaz ve kısa, ılık ve ortalama sekiz saatlik günışığıyla geçen kış mevsimiyle, Perth, çalışmak için mükemmel ve Orta Avustralya'yı keşfetmek için en iyi başlama noktasıdır!

Ağır sanayinin olmadığı şehirde hava kirliliği neredeyse sıfır düzeydedir ve şehir pastoral bir Akdeniz iklimine sahiptir.  Şehirde renkli bir gece hayatı, çok sayıda birinci sınıf restoran, çeşitli tiyatro ve konser salonları ile tatil köyü özelliğine sahip uluslar arası bir kumarhane bulunur. Muhteşem iklimiyle Perth, golften hang gliding (uçma sporu) ve su kayağına, çeşitli dünya su sporları olanaklarına sahiptir.

Yaşam giderleri

Genel giderler
Bir kafede öğle yemeği yaklaşık 6 AUD
Sinema bileti yaklaşık 14 AUD
Haftalık seyahat bileti 35 AUD

Cep harçlığı
Yarım pansiyon özel bir evde kalanlar için haftalık 70 AUD (yol ve kişisel masrafları karşılamak için) ve yürüme mesafesinde bir otelde kalanlar için haftalık 250 AUD (öğle ve akşam yemekleri ve kişisel masrafları karşılamak için).

Okulun Sağladığı İmkanlar

• 12 adet klimalı sınıf
• Öğrenme Merkezi / Kütüphane
• Bilgisayar odası
• İnternet/e-posta erişimi için bilgisayarlı öğrenci salonu/dinlenme odası, Kantin

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Dış mekan severler için Perth cennet gibidir! Swan Nehri'nde yelken gezintisinden temiz, mavi okyanusta yüzmeye, su kayağından rüzgar sörfü, plaj voleybolu, paraşüt, tırmanma ve Rottnest Adası'nda dalışa kadar çok çeşitli seçenekler mevcuttur. Ya da sadece nefis park alanında piknik yaparak rahatlayabilirsiniz.

Eurocentres Faaliyetleri
Okulda Barbekü partileri, sörf öğrenme, bisiklet, futbol oyunları, voleybol, beysbol, kriket ve Avustralya futbolu öğrenme, tırmanma, rüzgar sörfü, sörf, golf, ata binme, dalış, sanat galerilerine geziler, tiyatro, sinema ve alışveriş.

Gezilecek Yerler
Swan Nehri'ndeki bağlara gezi turları, Rottnest Adası'na günlük turlar, Margaret Nehri'ndeki bağlara ya da Batı Avustralya'nın buğday tarlalarına hafta sonu gezileri. Hayvan severler için: koala sevebilir, kanguru ve emulara bakabilir, yunuslarla yüzebilir, balinaları izleyebilirsiniz.

Örnek Sosyal Faaliyet Programı
Yerli Mirası Turu Batı Avustralya'nın Sanat Galerileri Perth Köprüsü civarında Bisiklet Turu Buffet Luncheon (Büfede Öğle Yemeği) Burswood Kumarhanesi Cottesloe Plajı (ulaşım kendinize ait) Fremantle Pazarları (ulaşım kendinize ait) Ata binme Kings Parkı Uçurtma dersi (saat başına) Koalalar, Kangurular and Köpekbalıkları Sörf öğrenme New Norcia Yabani çiçekleri Paraşüt Tırmanma (kapalı mekanda) Rottnest Adası'na Feribot (Perth'den dönüş) Okul Barbekü Partileri Subiaco Pazarları (ulaşım kendinize ait) Yüzme Batı Avustralya Müzesi Rüzgar sörfü dersi (saat başına) Balina izleme Zoocruz (Hayvanat Bahçesi & Swan Nehri Gezintisi) Her Pazartesi Kahve Kulübü – ücretsiz sosyal konuşma dersi Her Perşembe Spor – her hafta farklı bir spor dalı, örn. futbol, kriket, voleybol ve beysbol


Programı
Aquarium, Kangaroos & Koalas Dolphin Swim Monkey Mia Express Margaret River Wine, Caves & Eagles Pinnacles ve Yanchep Ulusal Parkı Sky Diving (price quoted 8000 feet) Tree Top Walk, Albany & Great Southern Wave Rock Whitewater Rafting Below is one example of regular excursions that can be booked locally at the school.

Extra Ücretler

Kayıt ücreti                   : AUD 180
Konaklama bulma ücreti : AUD 160
Havaalanı transferi Sidney Havaalnı : AUD 95