Konaklama Seçenekleri
Brisbane’de öğrenciler öğünlerin ücrete dahil olduğu konaklamalarda ev sahibi ailelerin yanında, otelde ya da özel dairelerde kalabilirler.

Aile Yanı Konaklama

Çocuklu ailelerden tek başına yaşayan ailelere kadar çok çeşitli ev sahipleri (çoğunlukla orta yaştaki ev sahibeleri) vardır. Tüm ev sahibi aileler, öğrenciler için sağlayabilecekleri ortam gözetilerek aileler  dikkatle seçilir ve denetlenir. Öğrenciler yerleştirilirken evden uzakta olmalarına rağmen kendilerini güvende ve rahat hissetmeleri için özellikle beslenme, sağlık ve dini istekleri göz önünde bulundurulur. Ev sahibi bir aileyle yaşamak demek onların hayatlarını ve aile ortamlarını paylaşmak demektir.  Bu, öğrencilerin Avustralya yaşam tarzı hakkında fikir edinmeleri ve günlük yaşam içerisinde pratik yapabilmeleri için eşsiz bir fırsattır. Tüm kalacak yerler okuldan 10-30 dakikalık mesafededir. Evler okula giden ve okuldan gelen misafirlerine ulaşım imkanı sağlayan güzel plajlarda ve civardaki tepelerde yer almaktadır. Öğrenciler Cairns’de popüler bir ulaşım aracı olan bisikleti kiralayabilirler.

Aile yanı konaklamaları Kahvaltı ve akşam yemeği (hafta sonları da öğle yemeği), tek kişilik (çiftler için iki kişilik odalar da sağlanabilir) içerir.
Varış tarihinizde Eurocentres çalışanları siz öğrencileri hava alanında karşılayacak, Cairns ’deki yaşamınıza ilişkin bir oryantasyon verecek ve konaklayacağınız ailenin yanına götürecektir.

Oda-kahvaltı-akşam yemeği-tek kişi-haftalık: AUD 198

Oda-kahvaltı-öğle-akşam yemeği-tek kişi-haftalık: AUD 230

Apartman paylaşımı-oda-yemeksiz-tek kişi-haftalık: AUD 150