Eurocentres

Eurocentres Cairns, Cairns'in merkezinde yer almaktadır ve 1966'da Cairns Business College (Cairns Ticaret Üniversitesi) için yapılan modern kampüsü üniversiteyle paylaşır. Okul 20 adet klimalı sınıfa ve ayrıca öğrenme merkezine, iki adet büyük bilgisayar odasına, e-posta ve internet erişimine (kablolu ve kablosuz), bahçe avlularına, öğrenci salonlarına, öğrenci kahvesi, salon/ mutfağı (mikrodalga fırınlar, buzdolapları ve ücretsiz çay/kahve), yemek olanakları ve seyyar kantine sahiptir.

CAIRNS

Ünlü Büyük Mercan Kayalıkları’na geçit olan Cairns, verimli, dağlık yağmur ormanları ve daha birçok doğal güzelliklerle çevrili heyecan verici ve canlı bir şehirdir. Tropik Kuzey Queensland güzel bir çevrede çok çeşitli macera aktiviteleri sunar. Başkent Cairns büyülü ve kendine has bir şehirdir ve sıcakkanlı, arkadaş canlısı ve yardım sever insanları ile güvenli bir öğrenme ortamı sağlar. Ve Atherton Yaylaları’na kısa bir tren yolculuğu, Resif’e ise büyülü bir tekne gezintisi mesafesindedir.

Cairns Kordonu, olağanüstü güzel Trinity Koyu'nu bir tarafta canlı restoranlar, diğer tarafta alışveriş caddesi olacak şekilde ayıran iki kilometrelik manzaralı yürüyüş yoluyla şehrin belki de odak noktasıdır. Şehrin tropik iklimi, bütün bir yıl yerli ve yabancı ziyaretçileri, gelgit arazisi boyunca gezinti yapabilecekleri ve kuşları inceleyebilecekleri, ücretsiz pişirme alanlarında barbekü yapabilecekleri, manzaralı lagünlerde yüzebilecekleri, dükkanlara, gece pazarlarına göz atabilecekleri ya da modaya uygun bir çok kafe ve restoranlarda yemek yiyebilecekleri Kordon'a, aynı oranda çekmektedir.

Ancak ziyaretçiler, muhteşem kıyı şeridi ya da dağ yolları, bozulmamış plajları, tropik yağmur ormanları ve geniş çölleriyle civardaki bölgeleri keşfetmek için, şehri dakikalar içinde terk edebilir. Büyük Mercan Kayalıkları tekne ile şehir merkezinden kısa bir mesafededir ve buradaki güzelliği kelimelerle anlatmak mümkün değildir; kayalıkların rengi denizaltındaki bir gökkuşağını andırır… Ziyaretçiler Cairns'in kuzeyine gittikçe, Port Douglas, Daintree, Cape Tribulation ve Cooktown ile karşılaşırlar.

Yaşam giderleri

Genel Giderler
Bir kafede öğle yemeği yaklaşık 8 AUD
Sinema bileti yaklaşık 15 AUD

Cep Harçlığı
Yarım pansiyon özel bir evde kalan biri için haftalık 100 AUD (seyahat ve kişisel giderler için), yürüme mesafesinde bir yerde kalan biri için (öğle ve akşam yemekleri ve kişisel giderler için) haftalık 150 AUD.

Okulun Sağladığı İmkanlar

• Amaca uygun yapılmış binada 20 adet klimalı sınıf
• Öğrenme merkezi/kütüphane
• Gezer sıra
• Biri internet/e-posta erişimli 2 büyük bilgisayar
• Öğrencilerin dizüstü bilgisayarları için internet/çevrimiçi bağlantı
• Öğrenci salonları/Dinlenme odası/Bahçe avluları/Öğrenci mutfağı
• Seyyar kantin
• Doğal Yiyecek Kafesi
• Visa/Master Kart, Banka kartı

Önemli Özellikler

Sosyal aktiviteler

Çalılıklarda yürüyüş, at sırtında 4WD safariler ve rafting. Parasailing, yelken, kano, jet-boating ve balık tutma gibi suyla ilgili bütün aktivitelerde yardımcı olacak kadro. Ve işte mercanlar – teknede güneş banyosu, mercanlar etrafında dalış.

Eurocentres faaliyetleri
Plaj, lagün ve kırsal alan barbeküleri, restoranlar ve tiyatro gezileri, festival ve konulu geceler, bedminton, squash, tenis, amerikan futbolu, voleybol, yüzme, bilardo, sanat galerisi atölyeleri.

Gezi yerleri
Bir gecelik çiftlik, yağmur ormanları ve adalara geziler, ata binme, rehber eşliğinde yağmur ormanlarında yürüyüşler, gezintiler, yelkenli, ada ve mercan turları, kültürel ve yöresel turlar.

Extra Ücretler

Kayıt ücreti: 180 AUD

Konaklama yerleştirme: 175 AUD

Havaalanı transfer: 60 AUD