Languages Studies International   -  LSI New York

Kırk yılı aşkın süredir dil eğitiminde başarı gösteren, dünya çapında binlerce öğrenciyi memnun eden LSI Merkezleri, eğitim için mükemmel bir ortam sağlar. LSI School az kişilik sınıfları, verdiği düzenli kişisel danışmanlık, etkili kurs tasarımı, kalite kontrollü aile yanı konaklamaları, özenle seçilmiş öğretmenleri, modern materyal ve kaynaklarla donatılmış sınıflarıyla eğitim hizmetini başarıyla sürdürmektedir.
Okulun olanakları öğrencilerin kitap, dergi ve gazete gibi ücretsiz kullanabilecekleri meteryaller bulunan, öğrencilere çalışmak için sessiz bir ortam sunan birinci sınıf bir kütüphaneyi, 40’tan fazla bigisayarı olan 2 bilgisayar labaratuvarını ve öğrencilerin arkadaşlarıyla dinlenip vakit geçirebilecekleri bir salonu kapsar. Sınıflar hem geniş hem de rahattır.

LSI New York, MCNY’nin yabancı öğrenciler için onayladığı bir dil okuludur. Bu da öğrencilerin LSI’da öğrenim görürken MCNY’de kredili derslere kayıt yaptırabilecekleri veya LSI’da ileri düzeyi bitirince MCNY’nin lisans veya yüksek lisans programlarına TOEFL skoru gerektirmeden geçebilebilecekleri anlamına gelir.

Bölge Bilgisi:

Manhattan’daki SoHo’nun merkezinde, Financial District yakınlarındaki Metropolitan College of New York (MCNY)’ta eğitim verilir. Manhattan’da  Central Park, Fifth Avenue, Alışveriş Bölgesi, Broadway, Tiyatro Bölgesi, Greenwich Village/SoHo, Sanatçılar Mekanı ve ünlü Wall Street görülebilir. Buna ek olarak New York’ta çok sayıdaki müze, restoran, Özgürlük Anıtı, Birleşmiş Milletler Binası ve Empire State Binası önemli turistik mekanlardandır.

Önemli Özellikler:

Okulun Sağladığı İmkanlar:

Sosyal Aktivite Programları:

Mükemmel restoranları, müzeleriyle ve Özgürlük Anıtı, Empire State Binası gibi ünlü yapılarıyla, New York kültür ve eğlence olanakları sınırsızdır ve tüm bunlar LSI’ın sosyal programına yansımıştır.

Fiyata dahil hizmetler:

Extra Ücretler

Kayıt                        : $ 120

Hava alanı transferi: $ 120