Kaplan Aspect New York

Okul dünyaca ünlü Empire State Binasının 63. katındaki modern, son teknoloji ürünü dil eğitim tesisinde; kaliteli, tecrübeli ve arkadaş canlısı öğretmenlerle dünyanın her yerinden öğrencilere eğitim vermektedir. Eğitiminiz süresince öğrenci salonlarından ve sınıflardan muhteşem New York manzarasını izleyebilir ve aynı binada bulunan mağaza, bar ve restoranların keyfini çıkarabilirsiniz.

Okul aynı zamanda ACCET akreditasyonuna sahiptir.

Bölge Bilgisi

Güneşli plajlar, ulusal parklar ve muhteşem dağlık bölgelerden güzel manzaralı kasabalara ve canlı şehirlere; Martin Luther King, Ernest Hemingway ve Abraham Lincoln’den Elvis, Marilyn Monroe ve Tom Cruise’a; sosisli sandviç stantları ve fast food restoranlarından şık yemek tesislerine; ABD herkes için bir şeye sahiptir. Bir beysbol maçına katılın, bir Broadway müzikali izleyin, Grand Canyon boyunca yürüyün, akşam hamburger yiyin, Hollywood’da ünlüleri görün, Disney World’de Mickey Mouse’u ziyaret edin veya Rocky Dağları’nda kayak yapın. Çok çeşitli nüfusuyla, coğrafyası ve zengin kültürüyle, Amerika’da İngilizce öğrenirken deneyebileceğiniz çok şey var.

New York dünyanın en önemli ticaret ve finans merkezlerinden biridir. Şehir, medya, politika, eğitim, eğlence ve modadaki küresel etkilerinden dolayı bir dünya şehri olarak kabul edilir. Finans dünyasının kalbinin attığı Wall Street Caddesi, Tiyatro ve müzikallerin toplandığı Broadway Caddesi, Özgürlük heykeli, Empire State Binası, Central Park ve Times Meydanı, Modern Sanat Müzesi, Guggenheim Müzesi ve Modern Tarih Müzeleri şehrin ilgi çekici mekanlarıdır. Gökdelenleri, eğitim kaynakları, eğlence ve spor etkinlikleri, caddeleri, lokantaları, alışveriş merkezleri ve birçok kültürün bir arada bulunduğu etnik yapısıyla New York tam bir cazibe merkezidir.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Kaplan Aspect eğitim süresince eğlenceli vakit geçirmenizi sağlamak için tecrübeli aktivite koordinatörleriyle; zevkinize, bütçenize ve zamanınıza uygun, çok çeşitli sosyal, kültürel ve sportif aktiviteleri sunmaktadır.

New York Etkinlikler

Extra Ücretler

Kayıt ücreti: 110$

Konaklama yerleştirme:yok

Havaalanı transferi:

JFK Airport: 160$

Service la guardia airport:160$

Newark airport: 160$